HAHa, ah... Hahaha. 
Vet inte om jag skrattar eller grÄter. LÄter som att jag skrattar men ser ut som att jag grÄter.
LÀste nÄgon kommentar ur ett inlÀgg jag skrev i Maj. 
 
"Och allt jag vill Àr ju att hÀnga ute pÄ ballen och njuta av solen. HallÄ, dÀr ute? Det Àr MAJ! Dags att vakna vÄr. Sluta spela s-vÄr = segstartad vÄr."
 
Ja, jag skrattar och grÄter för att vÄren var en försmak av hela denna "sommar" som varit. Eller vad vi nu ska kalla den för det kÀnns som att den aldrig riktigt varit dÀr. KÀndes mer som en allt för lÄng pms-period och att ha cravings pÄ rysk kaviar men fÄr nöja sig med att sÀnka kalles kaviar rakt ner i gommen tills den riktiga kaviaren levereras. SÄ kÀnns lÀngtan efter vÀrme och sol och obehaget av att det inte blev bÀttre Àn 3 sekunder sol varannan timme i genomsnitt varje dag under hela sommaren. Och ingen rysk kaviar kom. 

Idag drog skolan igÄng igen. Jag satt pÄ förelÀsningen och hade hÄrfrÀs pÄ armarna, med jacka pÄ. Och bÀttre blev det inte nÀr vi kom utomhus, för dÀr kom vindar förmodligen frÄn Antarktis, lika kalla och vassa som istappar. Som tur har jag förberÀtt mig med varmare klÀder denna höst tidiga. 
 
Dagens outfit: GrÄtt och grÄtt, Men dessa brallor kan nog vara de bÀsta brallorna jag nÄgonsin har haft pÄ mig. Som bÄde lyckas vara otroligt bekvÀma och snygga pÄ samma gÄng! Har svarta ocksÄ, och snart Àven vinröda!