Ligger hÀr i sÀngen och skakar, tittar melan klockan pÄ datorn och mobilen som ligger hÀr bredvid.
Vid 12-slaget ikvÀll hÀnder det grejer! NÄgot underbart, istÀllet för nÄt onödigt som i askungen.
DÄ Àr det mÄnadsskifte och dÄ kommer 4GB ny surf till min mobil :D
Hade tydligen kvÀvt ut det sista i Lördags. Brukar köpa extra, men nu tÀnkte jag banne mig klara mig utan i 4,5 dagar vilket jag lyckats med! Vilket Àven har gynnat min studiero (A).
Har dock anslutit pÄ skolan 2 gÄnger, öppnat snapchat fort som fan men typ stÀngt den lika fort för den Àr överbombad :o. Har Àrligt typ 100 nya snaps frÄn minst 30 olika personer. FÄr panik. Men ska gallra skiten nu ikvÀll.

Som sagt sÄ har det varit en sjukt bra dag, och sjÀlvklart Àr det alltid nÄgot eller nÄgon som ska dyka upp och förstöra helheten. Men jag Àr sÄ tacksam att jag har sÄ fina vÀnner omkring mig som visar pÄ olika sÀtt att dem  finns dÀr. Ni gör sÄ att jag orkar stÀlla mig snabbt upp efter onödiga smÀllar som dessa.
Denna dagen slutade ÀndÄ lyckligtvis bÀttre Àn jag trodde. Efter en mysig promenad i höstmörkret sÄ Àr jag extra varm och nöjd med dagen. Kommer somna med ett problem mindre och vakna med en sak mer att se fram emot.
 
 
 


Hej, hopp i min slÀmmiga kropp. AlltsÄ insidan dÄ, inte att jag Àr ett slisk utan att jag Àr förkyld. SÄ det Àr viruset som sliskar sig.
Hade en lektion idag. LÀraren presenterade lektionen som att den skulle vara trÄkig och jobbig.
Dessutom var hon en av de lÀrare man var lite nervös inför att ha, som verkade lite bitchig och kall. Men hon var ju hur go som helst! 
Lektionen var inte alls trÄkig, den var ju hur kul och intressant som helst.
Speciellt nÀr man har gruppövning och Àr effektiva och har roligt pÄ samma gÄng i sin grupp.

Mamma, om du lÀser det hÀr sÄ ser du att jag har halsduken jag fick av dig i julas. Den som jag bara stirrade lite knepigt pÄ.
Men som vanligt sÄ lyckas mammor tÀnka nÄgra steg lÀngre, och denna halsduk vÀrmde inte bara min ömma hals.
Utan gjorde sig vÀldigt fin till dagens outfit. SÄ tack sÄ mycket för den! :-* 


 
Kofta - NEW YORKER
Halsduk - Mamma
Transparent blus - H&M
Klocka - Glitter 
 
 
Looking like Crack Today<3

JAH, Bra start pĂ„ dagen! Som sagt, sĂ„ Ă€r jag förkyld och den första meningen jag sa i dag, var till min korridorskompis och den innehöll den fetaste rĂ€kan (KrĂ„ka för er som inte Ă€r uppvuxen i VillHÄLMinAH).
 
- Ja, men du kan ju ta TvÄHAaAan, .....sÄ... kommer du direkt till universum. *Pistolskott mot huvudet*

Älskar att man fĂ„r sĂ„ sexig röst pĂ„ morgonen nĂ€r man Ă€r sjuk, och att man Ă€r sĂ„ jĂ€vla frĂ€sch. Orkar inte mig sjĂ€lv alltsĂ„.
 
Sen hade vi ju historians mest relevanta förelÀsning idag ocksÄ, trodde det var förskollÀrare jag lÀste till?
Men kanske lÀser till vetenskapsman eller historielÀrarinna egentligen.
 
 
TÀnkte bara visa lite hur det ser ut hemma hos mig nu. FÄtt till det helt okej Àn sÄ lÀnge tycker jag men kÀnns fortfarande lite tomt och rörigt pÄ samma gÄng. Mycket har att göra med att rummet var möblerat frÄn en början, och man fÄr inte slÀnga bort de möbler som redan finns. Har försökt trycka in sÄ mycket jag kunnat i mitt förrÄd för dessa möbler Àr verkligen hemska!
SĂ€ngen Ă€r helt ny och hur mysig som helst, madrassen formas efter kroppen sĂ„ man somnar som ett litet spĂ€dbarn i en varm mjuk famn. Älskar min guldspegel, kĂ€nner mig som en riktig queen nĂ€r jag stĂ„r i den alltsĂ„!
Sen sÄ har jag gjort ett jÀttefint överkast av vitt sammetstyg, syns inte sÄ bra men det Àr verkligen supermysigt.
Vill hÄlla det vÀldigt ljust och cleant vilket gör att rummet kÀnns mycket större. Sen sÄ vÀrmer jag upp det kalla vita med guld vilket ocksÄ gÄr bra ihop med de gulbeiga vÀggarna. PÄ toaletten som ni er, ville jag ha det lite mer candyshop.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lyckan nĂ€r det Ă€r "BlodmĂ„ne" i Sverige, vilket typ aldrig intrĂ€ffar, sĂ„ har man skola sĂ„ man mĂ„ste sova, sĂ„ ringer telefonenjĂ€veln halv 6 pĂ„ morgonen, man blir förbannad för att man blivit vĂ€ckt, gĂ„r ut i rosa fluffstrumpor och morgonrock, tar med kameran, inser att mĂ„nen nĂ€stan gĂ„tt ner och blivit som vanligt igen. Sen pĂ„ det sĂ„ Ă€r man sĂ„ jĂ€vla sjuk sĂ„ man Ă€ndĂ„ kommer bli hemma idag. You gotta love the life! #ÄintBitter
 
SÄ om nÄgon lyckades se den och fÄ en fin bild sÄ fÄr ni gÀrna berÀtta, sÄ kan jag vÀl glÀdja mig Ät det i alla fall!
 
 
 

The moon is going to be something special tonight

Posted by NowThis on den 27 september 2015

Avslutar helgen med ett sympati-inlÀgg till alla oss som inte fick ligga i helgen.
Glöm inte bort, ensam Àr stark.

 
Åh hej underbara förkylning! Vad jag har lĂ€ngtat efter dig, eller inte much.
Men som vanligt intalar jag mig sjÀlv att den inte ska slÄ ut helt. SÄ har en stor chans att klara mig!
Är ju trots allt bara lite sandpapper i halsen. Den som kĂ€nner sig skyldig till att ha smittat mig kan ju ta och börja hitta ett sjukt bra gömstĂ€lle, för jag ska hitta dig!

Ja.. det har annars varit en allmÀnt jobbig och dÄlig dag, men sÄnt ska man inte fokusera pÄ!
Taggar nu kvÀllen med Anna och uppvÀrmning inför terminens skrÀcksspel. SÄ kul att vi fortfarande rejsar pÄ som vi gjorde i gymnasiet.
 
Haha! Hittade jÀttefina bilder pÄ oss frÄn gymnasiet.
 
 
 
 
Finns det nÄgot vidrigare pÄ hösten Àn nÀr slÀmmiga daggmaskar slingrar sig runt pÄ marken under eller efter regn? Svar: I mitt liv, NEJ.
PÄ vÀg till Mariehem centrum idag, sÄ skrek jag som en borttappad unge som sÄg ett zombietroll nÀr jag sÄg dom smÄ snusken. Jag mÄr helt Àrligt dÄligt nÀr jag ser dom. Blir kallsvettig. EN stor anledning till varför hösten kan sluta regna sÄ mycket nu pÄ en gÄng. Hur ska jag klara mig i denna situation? Vad gör jag om jag fÄr den pÄ mig?
TÀnk om jag börjar springa och snubblar och sÄ kommer hela armén och slingrar sig över mig? NÀ, sover med lampan tÀnd i natt.
 
Och kan nÄgon förklara för mig hur min hand kan lukta sexuellt regnskydd utan anledning?
 
Tips till alla töntar som har svÄrt att fÄ till det, bÀsta sÀttet att fÄ en tjej vÄt Àr sÄ hÀr. SÄ passa pÄ nÀr vÀdret tillÄter.
 
 
 
 

  
 
 
 
MÄr skit idag för att jag mÄdde kalas igÄr. Dagsfest pÄ lokal och fest senare pÄ kvÀllen ocksÄ. Riktigt kul var det men man mÄr ju som sagt idag.
Lyckades ÀndÄ ta mig igenom skolan idag och nu ligger jag i sÀngen och flyter ut pÄ madrassen. Drömmer om glass och och utlandsresor.
 
Köpte en helkroppsspegel idag som jag gÄtt och vÀntat pÄ i 2 veckor. Den fanns redan i svart men den i guld som jag tÀnkte köpa, hade tydligen gÄtt sönder i leveransen. SÄ dÄ skulle den komma in EN vecka senare. Konstigt nog blev det tvÄ veckor. DÄ nÀr jag skulle köpa den sÄ kostade den 299 ;-. Sen nu idag nÀr den kommit sÄ kostar den 399 ;-.
Fan va sur jag blev, skit Rusta som ska jÀvlas med mig idag!
fRUSTAtion, vill jag sÀga. 

HÀr Àr lite annat jag köpt tidigare. Jag Àr vÀldigt bra pÄ att fynda :] SÄ nu har jag det jag tÀnkt mig inför flytten.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Allt frÄn rusta men Kuddarna Àr frÄn Jysk!
 
 
 
Hörde om matchen alla girls and boys. FörstÄr er frustration och nergÄng sÄ dÀrför vill jag berÀtta om min fotbollskarriÀr och dela med mig av ett rÀtt roligt klipp och lite bilder.

Ja, min fotbolsskarriÀr började nÀr vi gick i 1:an, dÄ var man alltsÄ 7-8 Är gammal.
Jag och mÄnga andra av mina vÀnner gick pÄ fotbollsskola. Det var inget som egentligen intresserade mig sÄ dÀr jÀttemycket, men jag gjorde det för att hÀnga med kompisarna.
Jag tyckte inte om att nicka bollen, det var riktigt otÀckt, och nÀr jag försökte kicka den pÄ knÀt fick jag den i ansiktet.
Min karriÀr var dock inte sÄ lÄng men jag har faktiskt gjort ett mÄl i mitt liv. Mitt första och sista, för det var nÀmligen ett sjÀlvmÄl jag gjorde. Det lever jag med Àn i dag, skrattar och skÀms lite pÄ samma gÄng. Det var sÄ det slutade i alla fall. Som tur hade jag en förstÄende bÀsta kompis dÄ ocksÄ, sÄ vi gick ut i skogen och deppade, drog upp rötter och sÄ. 
Ingen utav oss Àr nÄgra sportproffs idag och jag mÄste erkÀnna att jag hellre springer bort och gömmer mig för bollar idag. Ni fÄr skratta eller tycka synd om mig, vilket som men det bjuder jag pÄ.

 
 
 
 
 

Excuse my Sexiness

AlltsÄ, vad fan hÄller jag pÄ med!?
Jag har blivit utsatt för ett vÀldigt hemskt intrÄng i mitt privatliv.
DÀr jag lÀgger min tyngd dagligen, dÀr luktar det inte bra. Det luktar rent av för jÀvligt, för att jag har blivit utsatt för svettskunken i mina skor. Den kÀnner nog dem flesta igen och fruktar. Jag kom fram till att det hela började nÀr jag anvÀnde skorna utan strumpor, och nu spelar de ingen roll om jag har strumpor eller inte. För vad jag Àn nu stoppar i skorna sÄ luktar de sÄ dÀr skunkigt. :'(

I morse nÀr jag ska dra till skolan sÄ tÀnkte jag ÀndÄ ta dom skorna för jag tÀnkte ju inte ta av dom nÄgon gÄng under skolan sÄ dÄ skulle det vÀl inte vara nÄn fara.
Jag börjar stoppa ner ena foten och kÀnner hur mjöligt det Àr i skon, och inser i samma stund att jag försökte med ett experiment tidigare. Ett experiment för att fÄ bort doften vill sÀga. Jag hade proppat skon full med tvÀttmedel... Det luktade dock lite bÀttre men inte tillrÀckligt mycket bÀttre. HÀller ÀndÄ ut tvÀttmedlet och sprutar i lite parfym, sen skyndar jag mig i vÀg. Under dagen kÀnner jag hur fötterna blir lite varma och det kÀnns som att tvÀttmedlet som blivit kvar börjar skumma sig i skon. xD Nu var det ju inte sÄ farligt men det kÀndes typ som ett skumdisco i mina skor!

SÄ om nÄgon har nÄgra bra tips pÄ vad jag kan göra Ät detta utan at behöva slÀnga skorna sÄ tar jag gÀrna emot! 

Sen sÄ har jag haft vÀldigt kÀnslofyllda dagar nu, med mitt kvinnliga jag.
NÀr man typ börjar grina nÀr lÀraren hÄller förelÀsning, för att man lever sig in i varje mening sÄ djupt. dÄ vet man att man Àr i sin hormonella obalans.


Som sagt, excuse maah fakkin sÀxyness. Bara att ringa mig, baby!

 


Shit vilken vecka, massa nya mÀnniskor, massa nya intryck och en hejdundrans massa pluggande!
Har lÀst en bok pÄ 200 sidor, ett kapitel pÄ 30 sidor. Har skrivit en förberedande inlÀmningsuppgift och haft det första seminariet. Blev dessutom godkÀnd pÄ det = Första veckan avklarad!

 Har dock kÀnt mig mer osocial Àn nÄgonsin men jag hoppas att ni har förstÄelse.
 
Det hÀr Àr typ jag just nu i alla fall, firar att det Àr helg med att Àta skrÀp, grina och plugga! 
 
 
 
Det hÀr Àr en GIF-fil, vet inte om alla kan se den?
 
 
 
 
Jaha, sÄ hette inte lÄten, och sÄ sjöng hon heller inte. 
SÀger vÀl mer om mig sjÀlv dÄ.
 
Men sÄ tÀnker jag sjunga ÀndÄ!
 
 
 
Dag nr.2 = Lika deofri som dag nr.1. AlltsÄ min svett luktar typ gul curry... Kanske ska börja slÀnga dit lite tandori ocksÄ.
Ska börja bÀra med en i vÀskan konstant! Eller Ànnu bÀttre, ska operara bort armhÄlorna.
Inte nog med det sÄ hade jag stickat pÄ mig idag... Ni kÀnner svetten klibba i tröjan va? 
INTE NOG MED DET DÅ. PĂ„ vĂ€g att möta upp Sofia igen idag, sĂ„ ska jag dra ner tröjan pĂ„ baksidan, som glidit ner lite för mycket pĂ„ framsidan. SĂ„ jag tar tag vid ryggen och inser i samma stund att jag kommit Ă„t snöret till min bikini-bh som jag har under... JAH! 
Tar panikslaget min hatt och hÄller för bikinin som glidigt upp till halsen. 
NÀr jag möter Sofia, sÄ skrattar jag bara som fan och kvÀver fram ett, "HjÀlp mig!!"
Hon bara stirrar pÄ mig och ser ut att tÀnka att jag gÄtt fel om jag skulle till psyket.
Förklarar för henne och hon börjar skratta högt. Sen hjÀlper hon mig MITT pÄ bron vid DAMMEN. Hahaa, alltsÄ hur lyckas jag? VÄgar inte gÄ pÄ Universitetet mer! Vad ska hÀnda hÀr nÀst? 
 
Sen pÄ kvÀllen har jag blivit fotograferad av Matz igen. De va kul trots kyla, mygg och jobbigt ljus.
LÀgger upp lite bilder pÄ det sen nÀr jag fÄtt dom! Nu ska jag proppa i mig nÄt Àtbart och tagga heldag med plugg hemifrÄn. Sov gott med er! 
 
 
Vaknade strax innan 9 i morse, lika klarvaken som en...
 
Har suttit och lÀst kurslitteratur och tror jag blivit dummare efter det jag lÀst, för hjÀrnan dog.
NÄgon som kan komma och starta den och lÀsa högt för mig?