25-29 November
 
 
 
ONSDAG🎼
Först var jag pÄ skolan en svÀng och sen efter det Äkte jag direkt till Anna.
Vi gick pĂ„ affĂ€ren för att köpa middag. Vi hade tĂ€nkt laga eget men vi kom som inte pĂ„ vad nĂ„n av oss, sĂ„ var nĂ€ra pĂ„ att det skulle bli fĂ€rdig pizza, haha! Sen kom vi pĂ„ att vi var sugna pĂ„ skaljdjur och kom fram till att vi skulle göra en ramen men skaldjur! Det blev supergott och vi fĂ„r faktsikt vara stolta över vĂ„ran fina insatts i köket med det fina resulatet som bevis.😍
Sen sÄ laddade vi upp bordet med chips, dipp, bakelser och godis till Resident evil revelations 2.
Till vÄran stora glÀdje sÄ kunde man spela tvÄ sÄ dÄ var det bara game on!
Det som var roligt var att jag fick karaktĂ€ren som mer ska beskydda och göra saker frĂ„n hĂ„ll vilket Ă€r mer mig dĂ„ jag fĂ„r panik om nĂ„t snuskĂ€ckel kommer för nĂ€ra mig 😂.
SÄ jag assisterade frÄn hÄll och fick springa frÄn zombies och gömma mig tack och lov. Anna dÀr emot fick jaga och döda dom.
Jag skrek faktiskt till en gÄng och det var rÀtt tidigt in pÄ spelet dÄ vi gick i nÄn kloak och jag sa, hade fan blivit rÀdd om de tvÀrkom upp en zombie hÀr! Precis 1 sekund efter jag sa det sÄ gjorde det de, sÄ klart! Jag hoppade till och skrek till med ett konstigt ljud. Ni som hört mig göra ljud nÀr jag inte Àr beredd kan ju ungefÀr gissa hur det lÀt. Inte normalt med andra ord.
 
 
 
TORSDAG
Mamma pĂ„ besök i stan vilket var vĂ€ldigt mysigt och behövligt nĂ€r vi inte ses sĂ„ ofta.❀
Vi gick pĂ„ bio med morbror och hans fru Anna. Vi sĂ„g pĂ„ "Under körsbĂ€rstrĂ€den".😭
Den var sÄ otroligt fin och mysig, man blev verkligen tagen av stunden och sÀttet de filmades pÄ och musiken förmedlade starka kÀnslor utan att det egentligen sas sÄ mycket under filmens gÄng. Gillar man lite lugnare, men mer kÀnslosamma och djupa filmer sÄ rekommenderar jag verkligen denna! Jag var vÀldigt nÀra pÄ att grÄta flera gÄnger, av bÄde lycka och sorg. Man fick sig en extra tankestÀllare om livet och hur viktigt det Àr att ta vara pÄ smÄ stunder dÀr man lÄter sina sinnen leva ut. Att man bara stannar upp och kÀnner sig sjÀlv, omkretsad av en vacker miljö som kan vara lite andlig pÄ nÄt sÀtt nÀr man börjar tÀnka efter. TÀnker lite som i Poccahontas dÀr allt i naturen har en sjÀl, den filmen har jag Àlskat sedan jag var liten och gör fortfarande.
Sen gick jag och mamma och köpte pizza, jag valde min nya favvo, med lufttorkad skinka, chevrĂ©, valnötter och ruccola.😍
 
FREDAG
DĂ„ var jag bara hemma och hade fredagsmys med PĂ€r.
Vi sÄg 5:e Harry Potter-filmen. Jag har ju tydligen missat 5 filmer, slutade se frÄn 3:dje alltsÄ nÀr jag var en snorunge och förmodligen började supa till istÀllet.
Ja, vad ska jag sĂ€ga om den filmen, jag somnade som vanligt.😂
Vet inte hur det gÄr till men jag kan sÀllan överleva en hel film utan en lÄng paus eller en powernap.
Tycker mest synd omstackars PĂ€r, för jag kĂ€nner att jag inte Ă€r det trevligaste sĂ€llskapet, haha förlĂ„t! 🙈
 
 
LÖRDAG
PÄ Lördagen hade vi Äterspark. Gick med Linn och Sofia och det jag egentligen minns rakt av var att jag drack öl och sen tequila, att vi mobbade en dryg och otrevlig björn som egentligen var en apa (tror jag).
Dansade med en snubbe som gjorde piruetter tills jag blev sÄ yr att jag inte visste vart jag var nÄnstans. Sen gick jag och daska tjejerna pÄ rumpan sÄ kom en kille och ville göra likadant. Sen sÄ försvann dom spÄrlöst... Vill inte veta vart det slutade har inte vÄgat frÄga heller nu eller nÀr dom kom tillbaka.
Min kvÀll slutade i alla fall med kebab, tv-spel och prata i telefon.
 
 
SÖNDAG
Idag blev jag bjuden pÄ mysigt adventsfika hos morbror och Anna. Var ritktigt trevligt och fick trÀffa mÄnga frÄn Annas slÀkt. Kul att fika godfika och socialisera med Àldre. Bra kontrast frÄn gÄrdagens studentbus.
 
SÄ vad gör jag nu, spelar tv-spel och Àter chips och dipp. Samtidigt som nÄgon nerv i vÀnsta rövhalvan inte verkat kunna slÀppa dansgolvet pÄ krogen, för de rycker och skakar till emellanÄt... Ja.. jag bara njuter och mÄr i min sÀng. Laddad för en vecka med hÄrdplugg och sista tentan pÄ denna kurs!
 
 
 
Min hjÀrna :O. Mitt hjÀrta.
Vad Àr det som hÀnder, hÀnger inte med i veckans kalender.
SÀngliggandes och energilös, mera D-vitamin hitÄt, kasta det i fejset pÄ mig eller sÄ tar jag ett flyg hÀrifrÄn snart!
Orkar inte ens ge mig sjÀlv de dÀr sjukt episka danserna jag brukar, för att sluta upp i skratt. Sitter och kollar pÄ deprimerande videklipp istÀllet och Àter godis. Hur ska det gÄ i lÀngden?
Jag hoppas att kommande dagar kan skÀnka lite mer ljus i livet just nu.
NÄgon som kan ge mig lite extra glÀdje och vÀrme? För jag fryser ihop snart.
SÄ sjukt mycket plugg att jag inte vet vart jag ska ta vÀgen. Det enda jag vet Àr att jag ska klara det.
Jag vet att jag kan. Men det Àr ÀndÄ tungt vissa gÄnger och man vill bara lÀgga sig och grÄta i nÄgons famn.
Jag kanske verkar superglad men mÄnga gÄnger sÄ fÄr man klÀmma fram det helt enkelt, innerst inne Àr det nog bara en sjÀlv som sanningen vet. Jag saknar min mamma, tur att hon kommer hit snart. WÀÀÀÀh <3
 
Tvivlar pÄ att jag Àr ensam i denna situation, och om det finns nÄgon dÀr ute som lÀser detta och kÀnner sig pÄ grÀnsen till hopplöshet, sÄ skriv. Jag finns hÀr trots min egna hopplöshet. Vi kan prata om allt eller ingenting, grina en skvÀtt och sen bara lyfta varandra. Jag önskar i alla fall att jag inte Àr ensam just nu.
 
AlltsÄ hur kan det ens gÄ ihop?
Jag har motvilligt tuggat mig igenom den första delen av denna kurs och i stort sÀtt flummat ut vidare i rymden utifrÄn det jag skulle ha lÀrt mig. Jag Àlskar att jag tvÄ dagar innan tentan, fÄr "experthjÀlp", du kan va glad nu PÀr, det hjÀlpte mig otroligt. Sen sÄ idag, dagen innan alltsÄ, sÄ gÄr jag och tjejkompisarna igenom skiten och för första gÄngen fattar jag vad det snackas om. Sen nÀr jag kommer hem sÄ sitter jag i 3-4 timmar och skriver om alla 15 frÄgor för att se vad jag lÀrt mig och inte. Sammanlagt 3-4 timmar tidigare pÄ dessa 3 veckor har jag kanske pluggat och fattat nÄgonting av det jag gjort, och motivationen och diciplininen har varit minusbelagd. HÀr sitter jag ett halvt dygn innan tentan och pluggar som aldrig förr, med diciplin frÄn himlen och utan att kÀnna nÄgon slags Ängest över att jag mÄste eller över att jag inte behöver göra detta. Y U DO THIS 2 ME?!
 

Nu hinner jag ju inte nöta in de hÀr... FU
 
 
 
 
 
Hej!
Har typ glömt att jag har en blogg. Är sĂ„ tankspridd av mig sĂ„ hĂ€r Ă„rs. Det Ă€r som att huvudet gĂ„tt i vilolĂ€ge och kroppen frusit till.
Stand by like kroppen rökt some braj, but beware of the farliga haj, man mÄste hÄlla sig vaken, annars kanske man wakes up naken.
Definitivt some braj going on.

Spenderar denna otroligt höstruskiga fredagkvÀll med min dator och min sÀng. Inte nöjen, "bara". Utan plugg och depp musik. Perfekt fredag den trettonde. Men jag ska inte klaga, fick vakna upp med min favorit och kramas halva dagen och sen sÄ kom ett blombud med blommor frÄn vÀrldens bÀsta Fredrik. Det har verkligen vÀrmt mig idag. Sen sÄ var ju "Hans" (som jag kallar honom) i kassan pÄ coop sÄ otroligt hÀrlig och spred glÀdje sÄ man kan ju inget annat Àn att kissa i motvind och le. Eller hur man nu sÀger. Det blir ju varmt i alla fall.
 
Älskar mina kompisar just nu ocksĂ„. En polare skickar deppiga emo hiphop-lĂ„tar som jag inte kan lĂ„ta bli att lyssna pĂ„ och sitta och lipa till. TĂ€nkte se Bröderna LejonhjĂ€rta ikvĂ€ll, men insĂ„g att jag inte kommer klara av det. Det kommer bli för smĂ€rtsamt. Har ingen ikvĂ€ll som kan ta hand om det vrak jag kommer att vara. SĂ„ jag ska hĂ„lla mig till att se Timon och Pumbas serie.
Ah, och tur man har hittat vettiga klasskompisar. Musslan slöt sig ju för resten av Äret nu! NÄn som Àr en flitig ostronöppnare? HjÀlp sökes.
 
Åh vad det Ă€r jobbigt med bittra mĂ€nniskor. 
 
Skulle ta bussen hem och pÄ vÀgen in mÀrker jag att busskortet inte ligger i det vanliga facket i handvÀskan, sÄ jag stÀller mig lite pÄ sidan lÀngst fram i bussen och ska försöker leta fram det. Jag brukar vanligtvis alltid ha koll pÄ vart mitt busskort Àr, men kan inte kÀnna mig omÀnsklig för att ha rÄkat lÀgga den i ett annat fack. Kan omöjligt tro att jag Àr ensam om att man lÀgger saker i olika fack/fickor Àn vanligt och fÄr lite panik. Vi Àr ju bara mÀnniskor.
 
Men tillbaka till busshÀndelsen.
Det som gör mig lite förvirrad Àr att busschauffören stÄr och vÀntar med bussen och tittar pÄ mig med tomt ansikte. Jag sÀger trevligt att hon kan köra sÄ letar jag fram det under tiden. FÄr ett surt svar tillbaka att jag kunnat leta fram kortet innan jag klev pÄ. Jag svarar lite pafft att jag trodde det skulle ligga pÄ det vanliga stÀllet. DÄ sÀger hon att det inte Àr sÄ trevligt för alla andra pÄ bussen att behöva vÀnta (nÀ det var ju som "inte" dÀrför jag sa att hon kunde börja köra?). Jag svarar bara att det inte precis var med flit. Sen fortsÀtter hon mumla nÄt med otrevlig röst och jag orkar helt Àrligt inte lyssna pÄ en person som gör en sÄn stor grej av det hela. Plus att hon bara stressar mig i mitt letande. Det tog sammanlagt 20 sekunder frÄn att jag klev in och hittade kortet, hade gÄtt fortare om hon bara varit tyst eller haft lite förstÄelse i alla fall. Inte sÄ att jag hade tÀnkt att Äka gratis. Hade jag inte hittat de hade jag bara köpt en biljett med kortet  eller mobilen. NÀr jag hittat det, stÀmplat och satt mig sÄ kÀnner jag bara hur jobbigt det kÀnns i kroppen. Inget att bry sig om egentligen men kÀnner bara att det var sÄ onödigt att vissa mÀnniskor sprider onödiga otrevlighet och tar energi av en mot ens vilja. Speciellt dem som faktiskt jobbar med ett serviceyrke.
 
Jag Àr en kÀnslosam mÀnniska som kan bli vÀldigt ledsen över smÄ saker och ha svÄrt att slÀppa saker innan det blir för tungt. Samtidigt som att jag kan bli sÄ glad och lycklig att jag skrattar tills jag nÀrainpÄ tappar andan. Det Àr saker jag blivit mer medveten om med Ären sÄ det skrÀmmer mig inte lÀngre, jag vet att det Àr helt okej. DÀrför försöker jag hÄlla mig till mÀnniskor som "nÀstan tar livet av mig" med glÀdje och skratt.
 
Jag reflekterar gÀrna över mina kÀnslor och har Àven stark empati och sympati för andra mÀnniskor. vill att sÄ mÄnga som möjligt i min nÀrhet ska fÄ mÄ bra och om jag kan vara en del av det med hjÀlp av bara ett enkelt litet leende till exempel, sÄ kan jag kÀnna mig en smula mer vÀrdefull.
Det finns mÀnniskor som kanske inte ens tÀnker pÄ det sjÀlva men som sprider negativ energi, och det Àr trÄkigt att dem blivit sÄdana. Men sÄ lÀnge jag Àr medveten om hur jag sjÀlv Àr och kan vara, sÄ ska jag sprida min vÀrme, glÀdje och positiva energi vidare. Ska Àven försöka lÀra mig att blockera dÄlig energi bÀttre, det Àr en ny punkt jag ska ta itu med. Vilket jag börjat med hÀr och nu, ibland sÄ mÄste man fÄ prata eller skriva av sig.
 
 
 
Vissa mÀnniskor förstÄr bara helt enkelt inte, hur kan det vara sÄ svÄrt. Bara för att du vill och inte verkar ha nÄgon förstÄelse för varken ditt beteende, ditt utseende (JÀmfört med personen du tydligen redan bestÀmt att du ska ha som fru) och personen du inte kan sluta skriva till, fast man sagt att man inte Àr intresserad. Det betyder vÀl allt annat Àn att den personen vill samma som du? Man mÄste alltsÄ ljuga eller blockera. TrÄkigt men svin dyker alltid upp, allt för ofta.
 
 
"Har du kille?":
- Ja
- Ok. (Eller inget svar alls)
 
- Nej
- Ok, ska vi bli vÀnner, du Àr snygg. ;)
 
Ja du, om det var dÀrför man blev vÀn med mÀnniskor sÄ förstÄr jag varför du inte verkar ha nÄgra och letar.
SkrÀmmer livet ur livet sjÀlvt.



 
 
Â