Jaha, dĂ„ har man varit omringad av kanelbullar hela dagen. Men dom hĂ„ller sitt avstĂ„nd, kan just sĂ„ pass kĂ€nna doften av söt kanel och kĂ€nna den ljumma vĂ€rmen av nybakat. Bilder hit, rubriker dit. FrĂ„gan Ă€r ju varför ingen ljummen mysbulle vill vara med mig? Eller snarare i min mun. ÄR tanken alltsĂ„ att jag ska behöva baka egna bullar, pĂ„ sjĂ€lvaste kanelbullens dag?      
Ain't no wifey, kan jag sÀga. Men man Àr ju den underbaraste flickvÀnnen ÀndÄ.
Varje morgon nĂ€r jag mĂ„ste kliva upp till nĂ„gonting och Ă€r stressad och panikslagen (Varje jĂ€vla morgon typ) sĂ„ kliver min pojkvĂ€n upp med mig. Även fast han inte behöver. Han gör kaffe, frukost       och hjĂ€lper mig hitta mitt liv i stort sĂ€tt som alltid gömmer sig innan jag ska gĂ„. Jag skriker mest och flaxar armar tills jag typ snubblar mig ut i vĂ€rlden som knappast Ă€r redo för ett vrak som mig.

I alla fall sĂ„ var det min killes tur idag att kliva upp tidigt. Och vad tror ni jag gör? Jag bankar pĂ„ vĂ€ggen nĂ€r han Ă€r i badrummet. Jag gnĂ€ller att han Ă€r sĂ„ jĂ€vla högljudd. DĂ„ sĂ€ger han, "förlĂ„t jag sĂ„ stressad." Haha tror ni jag fick dĂ„ligt samvete eller? Blev ju tvungen att frĂ„ga om han ville ha hjĂ€lp med nĂ„got men som tur behövde han inte det       😂. HAha mĂ„ste ju gottgöra stackarn pĂ„ nĂ„got vis. (SkĂ€ms i kudden) Sen Ă„kte han och hĂ€r ligger jag, halvt sovandes, halvt vaken. AlltsÄ inte i mitt fullaste sinnestillstĂ„nd, eller det lĂ€t fel. No alcoholah. Inte i mitt friskaste sinnestillstĂ„nd (nĂ€r det ens existerar?). Ligger och kollar bilder pĂ„ instagram och börjar typ böla nĂ€r jag ser den hĂ€r bilden:
 
 
 
 
 
RESUMÉ: Vad jag gör efter jag blivit vĂ€ckt 8 pĂ„ morgonen och inte kan somna om.
Ligger och craving babies tills jag dÀckar....
 
 
P.S Den dagen jag sÀtter en bulle i ugnen, det ska vara pÄ kanelbullens dag om typ 14 miljoner Är sÄ vi alla kan vara lugna.
 
Hej hÄ, kameltÄ!
Som de sjungs i en lÄt av TvÄ blyga lÀppar, vilket ger flashbacks till gymnasiet dÄ jag redovisade om kamelrace pÄ engelskan. Det Àr precis som det lÄter, man rider pÄ kameler och den som rejsar snabbast vinner.
Som avslutning pÄ min redovisning tog jag upp en sista bild pÄ overheaden. Den bilden förestÀllde en en kamelhov och jag sa inför klassen:
 
- "And here, everybody, we've got this typical swedish kameltÄ".
 
Ja, alla dog i skratt men roligast hade nog min lÀrare som skrattade tills tÄrarna nÀstan föll ur ögonvrÄrna.
Inte hade jag vÀntat pÄ den reaktionen, snarare att han inte skulle fatta eller bli arg. Haha, tur han va skön.
 
Men Äter till nutid. Det var nÀmligen Fashion Week hÀr i UmeÄ i veckan och jag gick som modell pÄ cityscenen. Jag gick för butik Glitter, och visade upp smycken och accessoarer i 20-talsstil. Det var jÀtteroligt och jag har verkligen sett fram emot att fÄ göra detta i över ett Är, dÄ jag egentligen skulle gÄ catwalken förra Äret ocksÄ.
Men det krockade med min kÀra systerdotters dop sÄ det fick bli i Är istÀllet och de Ängar jag absolut inte.
 
 
 
 
HÀr har ni kameltÄn ;)
Kram pÄ er sÄ lÀnge!