Livet Àr bra underbart ÀndÄ. Speciellt sÄna stunder nÀr man fÄr sig sjÀlv att skratta och le.
Jag jobbar pÄ vÀlmÄende för nÀr jag har det i balans sÄ vet jag att det inte kan kÀnnas sÄ mycket bÀttre. Eller att sÄ smÄ bra saker kan kÀnnas sÄ bra och jobbigare grejer kan kÀnnas sÄ onödiga.

Startade dagen med att vakna ur en perfekt sömn och det första jag gör nÀr jag öppnar ögonen Àr att se mitt egna huvud sticka upp pÄ kudden. SÄg sÄ roligt ut att jag började le mot mig sjÀlv och sjÀlvklart log spegelbilden tillbaka. Gossade in mig i min lurviga morgonrock och gjorde kaffe. La mig i sÀngen igen och gick igenom lite plugg inför tentan. Hela tiden hade jag i huvudet att jag skulle vara lugn och avslappnad. AlltsÄ inte stressa upp mig och göra tusen olika saker som jag har en tendens att göra.
 
I bakgrunden lyssnade jag pÄ en samma lÄt som jag hade somnat till pÄ natten eftersom den gjorde mig lugn och avslappnad. Lyssnade Àven pÄ den pÄ vÀgen till Tentan för att kunna behÄlla den lugna energi jag haft sedan jag somnade in och vaknade upp. Jag har varit sÄ lÀtt i kroppen idag att jag inte riktigt förstÄr vad det Àr som hÀnder
Att det faktiskt kan kÀnnas och vara sÄ hÀr? Jag önskar att jag kunde dela med mig av denna kÀnsla till er andra för det Àr verkligen ett stadie man mÄste fÄ uppleva och lÀra sig behÄlla. Det enda jag kan göra Àr att sprida min glÀdje och lÀgga positiv energi till den omgivning jag möter.
 
 Jag var vÀl medveten om de delar jag förstÄtt och lÀrt mig och de delar jag inte alls fÄtt grepp om sÄ det jag kunde skriva respektive var tvungen att gissa pÄ eller skippa. SÄ jag har kÀnt lugnet inom mig oavsett. Inget att stressa upp sig pÄ och jag mÄr riktigt bra trots att jag inte nailade hela provet. Nu vet jag vad jag ska fokusera pÄ att lÀra mig till kommande omtenta om det nu blir en sÄdan.
 
Hoppas att alla ni som gjorde tentan idag Àr stolta över er sjÀlva och hur ni har kÀmpat och Àntligen fÄtt visa vad det Àr ni kÀmpat med. Nu Àr den vÀrsta delen över i alla fall.
 
Nu ska jag fortsÀtta min fantastiska dag med att dra ivÀg och hÀnga med en av mina favoriter!
Kram pÄ er!
 
 
 
 
 
Ska vĂ€l inte sticka det under stolen att jag har tinder, för det har vi vĂ€l alla, mer eller mindre. Är inte alls aktiv dĂ„ jag inte helt hundra fattar grejen med det. Men det har ju kommit nĂ„t nytt som heter "superlike" tydligen sĂ„ skulle gĂ„ in och försöka förstĂ„ mig pĂ„ det och dĂ„ mĂ€rker jag nĂ„got fruktansvĂ€rt!
VEM fasiken har varit inne pĂ„ min tinder och matchat sönder pĂ„ allt med överflödig skĂ€ggtillvĂ€xt och vackra dubbla dubbelhakor? Har seriöst typ minst 100 nya matchningar. Alla dom mĂ„ste jag dessutom sitta och ta bort nu en och en. Har suttit i en timma nu och panikrensat, har dock massa kvar. ALLTSÅ Hahaha jag tror jag dör av lite hĂ€r borta!!! SÄG VEM FAN ÄR DET FÖR NU ÄR DET KRIG?! 😂😂😂😭😭
 
 
 
 
 
Fick denna kommentaren alldeles nyss...
Haha, ja tack sĂ„ mycket för "komplimangen". Är det nu jag ska svara att jag gillar köttbullar och IKEA ocksĂ„?
FÄr mig att tÀnka pÄ serien "Full frys" nÀr Edvin hÀlsar pÄ, pÄ sjukhuset och doktorerna Àr kineser. Tror jag mÄste ta och se om den serien faktiskt. Den Àr ju helt fantastisk!
 
Kinesscenen, 2:06. Observera Msn-ljudet ocksÄ, fick en speciell flashbacks-kÀnsla nÀr jag hörde det! Saknar msn faktiskt.
 
Fattar inte riktigt men idag drar jag till Stockholm igen för mer festligheter. Denna gĂ„ng blir det Red carpet party i spegelsalen pĂ„ Grand HĂŽtel. 🙈 I sĂ€llskapet har jag sĂ„ klart Fredrik sen sofia, Armand och nĂ„gra som jag faktiskt inte trĂ€ffat tidigare. Kommer bli riktigt hĂ€ftigt det hĂ€r! 

Ligger i sÀgnen fortfarande nu, vaknade strax efter Ätta av perfekt mycket sömn. VÀlbehövligt!
NĂ€r jag ska lĂ€gga mig till vĂ€nster sĂ„ krockar jag in nĂ„gon, vad jag först tror. Sen sĂ„ visade sig att det bara var gitarren. NĂ€r jag stötte i den sĂ„ fick jag strĂ€ngtopparna rakt mot armen och hojtade "AJ *censur kvinnligt könsorgan*. SĂ„ det var ju trevligt, att det Ă€r det första orden man klĂ€mt ut sig idag. Blir bĂ€ttre, ska gĂ„ till spegeln ocu dra lite pepprap som vi fick göra pĂ„ lektionen igĂ„r. VĂ„ran rap gick ju sĂ„ hĂ€r: Vi Ă€r modiga och snabba, mumsfillibabba... 😂 Skulle kunna tillĂ€gga vi Ă€r starka och smarta, lever livet utan karta, party party parta! 

NĂ€ nu bultar hjĂ€rtat för en kaffe och magen viker sig av lycka för lite supergröt med fĂ€rska hallon 😍 SĂ„ ska mysa mig ivĂ€g i morgonrocken nu och bara njuta av att jag Ă€r jag och att Ă€n hur grĂ„ en höstdag Ă€r sĂ„ kan man smĂ€lta den med ett rent hjĂ€rta och ett varmt leende. TĂ€nk pĂ„ det ni ocksĂ„ idag! Ett dagligt mĂ„l jag faktiskt har Ă€r att ge ett leende till minst en person jag inte kĂ€nner. Oftast blir man bemött med ett varmt leende tillbaka och jag lovar det kan sprida sig lĂ„ngt mellan olika mĂ€nniskor under dagens gĂ„ng! 😊✌

Idag var vi och lyssnade pÄ Jens Lapidius.
Det var nog mĂ„ngas vĂ„rtgĂ„rdar som var hĂ„rda i ljusgĂ„rden. 
Han hade dessutom sĂ„ behaglig röst att jag tog mig en liten powernap, vilket tydligen han la mĂ€rke till och hade stirrat pĂ„ mig för att verkligen se "sover hon?😼". 
Det var lite pinsamt ja, sĂ„ avstod att gĂ„ fram och prata med honom efterĂ„t som jag gĂ€rna annars hade gjort annars. 🙈

Sitter pĂ„ förelĂ€sning. Vet inte riktig vad det Ă€r som hĂ€nder dock. Det börjar med att lĂ€raren kommer försent, sen inleder hela förelĂ€sningen med att sĂ€ga att han inte tĂ€nker snacka om onödigt fakta typ. Sen börjar han babbla och rabbla om sig sjĂ€lv endast. My dream guy ♡
Passade pĂ„ att gĂ„ och leta en toalett, dĂ€r jag satt och filosoferade och testade hur sakta man kunde fĂ„ strĂ„len nĂ€r man kissade. 
Det var faktiskt lite obehagligt nÀr den avbröts en gÄng. Annars hade jag ganska roligt. Bara sÄ att ni vet liksom.
Nu har han pratat pĂ„ i 45 minuter och 90% Ă€r typ om honom sjĂ€lv och 10% Ă€r bara logiska grejer som man redan fattat. 
Men ska Ă€ndĂ„ ge honom en kram i slutet och sen springa ivĂ€g. 

 
Haha, vilken dag! Skrattet som jag inleder detta inlÀgg med sÀger allt om denna dag.
Har varit pÄ skolan sen Ätta i morse men idag hade jag sÄ sjukt roligt med nÄgra klasskopisar.
Tycker dÄ jag i alla fall, och resten av högen hörde jag nog allt skratta till mer eller mindre.
Tror vi var vÀldigt trötta och skapligt less sÄ dÄ blev det mesta sÄ tokigt.
Älskar dagar som dessa dĂ„ man bara fĂ„r skratta av sig. SĂ„na dagar har jag verkligen saknat efter jag gick ut gymnasiet och som i mina önskningar sĂ„ fick jag uppleva det igen och förhoppningsvis i 3 Ă„r till. :)
 
Den peppen tog jag med mig hem och körde lite hemmagym. Har börjat komma igÄng smÄtt sen en vecka sen typ haha, men det Àr ju en början i alla fall. Sen sÄ vet jag inte om jag ska ha lite dÄligt samvete just nu.
KĂ€nner mig typ smygstygg just nu, gör typ allt man inte fĂ„r/borde göra. Det vill sĂ€ga lyssna pĂ„ GĂŒnther och kĂ€kar pizza i sĂ€ngen liggandes, efter trĂ€ning. SĂ„nt man bara fĂ„r göra nĂ€r man Ă€r vuxen, bor sjĂ€lv och fĂ„r bestĂ€mma sjĂ€lv.
 
Mmmh, My pizza song
You tease me,
oh please me,
I want you to be in my mouth,
come near me, don't fear me,
I just can't get enough of youre slice.
 
INTE TJOCK
 
 
Nu har jag gjort min första praktik-vecka och det gör typ ont i hjĂ€rtat att veta att jag inte kommer gĂ„ dit pĂ„ mĂ„ndag igen. Att det kommer gĂ„ ett bra tag innan jag fĂ„r se dem igen, om ens alls.😱
Jag har varit pĂ„ ett sĂ„ mysigt stĂ€lle och hunnit lĂ€ra kĂ€nna barnen rĂ€tt bra pĂ„ sĂ„ kort tid. NĂ€r jag skulle gĂ„ igĂ„r och hade sagt HejdĂ„ till alla barn sĂ„ ropade nĂ„gra, "gĂ„ inte, gĂ„ inte". Gissa om nĂ„n fick separationsĂ„ngest. Jag alltsĂ„. 😔😂

Men man fÄr tÀnka positivt och sÀga att jag valt helt rÀtt yrke att utbilda mig i. Jag kÀnner att jag verkligen hör hemma i denna miljö. Barnen ger mig sÄ mycket kÀrlek och energi samtidigt som jag kan medföra en bra och trygg start de första Ären i deras liv.

Nu Àr det bara att tagga om till plugg igen.
Har varit skönt med lite variation frÄn studierna och lite miljöombyte nÀr jag var i Stockholm sÄ nu Àr batterierna laddade igen.

Helgen spenderas med min alldeles egna Dalton Jackson, det ni tjejer, och killar för den delen. 😂
 
 
AlltsÄ fan vad klumpig man har gÄtt och blivit.
IgÄr slog jag huvudet tre gÄnger. TvÄ gÄnger i handfatet och en gÄng i lampfan. Ni kanske undrar vad fan jag gjorde med huvudet sÄ nÀra handfatet. Jo, jag slÀngde skrÀp i papperskorgen och tappade en grej under.  
Sen i morse stÀngde jag kylskÄpsdörren mitt i mitt nyvakna face sÄ att nÀsan blev ett dörrstopp.
Som tur klarade sig den vÀldigt bra. Men man kÀnner ju sig sÄ jÀkla dum. Speciellt nÀr man slÄr i huvudet, det Àr som att det ekar DUMHUVE DumHuve dumhuve... 
Vad ska hÀnda hÀrnÀst?
 
Sen sÄ hÀnde en grej för nÄn vecka sen, flög ut genom dörren och ut i ett hav av cyklar. Den historien kan jag berÀtta en annan gÄng, ska gÄ och gömma mig under kudden nu, eller kanske under handfatet...
 
 
SĂ€ger bara en sak, TAGGA STOCKHOLM I HELGEN!!!
Fan vad jag har saknat er, speciellt min klackspecialist Fredde. Here I come efter skolan i morgon. <3
 
 
 
 
 
 
KÀr i en kÀndis
IgÄr var jag och PÀr och lyssnade pÄ The tallest man on earth, pÄ Idun.
Krille, vilken man du Àr i verkligheten ocksÄ. Sjukt fin och Ànnu mer mÀktig pÄ scen. Alla lÄnga mÀnniskor fick mig att kÀnna mig sÄ liten och kort. Tills hans upptrÀdande började. Det var helt trollbindande och jag bara var dÀr liksom, i hans texter och tabulatur. Det var som att jag svÀvade pÄ ljudvÄgorna och smÀlte in i alla nyanser frÄn scenljuset. NÀ, jag hann inte röka pÄ under tiden. Stunder som dessa behöver man inte anvÀnda sig av nÄgot olagligt för att tappa kontrollen Ät nÄgot magiskt. Det var sÄ otroligt mysigt att fÄ vara ett med stÀmningen, och att vardagen bara gled ivÀg som mörka moln och fram trÀdde en stjÀrnklar himmel, vi var stjÀrnorna och han var den förtrollande mÄnen. Ah, okej nu börjar undra sjÀlv om jag Àr hög. Kan vara huvudvÀrken frÄn vÀtskebristen, vi skyller pÄ det.
 
Det vÀrsta blev det bÀsta
Det vÀrsta var att jag inte trodde att jag skulle fÄ höra min favoritlÄt frÄn hans andra platta.
Han spelade mest musik frÄn hans senaste platta, sÄ det var inget vÀntat.
I slutet nĂ€r han spelade klart, sĂ„ gick dem av scenen. MĂ€nniskor började köra "En gĂ„ng till" och sĂ„ kom han in igen, körde "dreamer" frĂ„n samma platta som min favvolĂ„t, sĂ„ jag blev lite gladare i alla fall. Sen trodde man ju att det var klart sen efter den lĂ„ten, men dĂ„ frĂ„n ingenstans sĂ„ börjar han spela MIN LÅT. Jag höll pĂ„ att börja grina sĂ„ lycklig jag blev. StĂ€mningen var verkligen stor, och jag tror nog att allas hjĂ€rtan blev lite lĂ€ttare Ă€n vanligt. Det fullbordade verkligen kvĂ€llen. Kan inte beskriva hur mycket hela kvĂ€llen betydde för mig. Det var helt perfekt, i min vĂ€rld.
 
HÀr har ni min absoluta favorit med Krille-mannen, den frÄn hans senaste <3
 
 
Till du otroligt trevliga kille som satt pÄ bussen idag. HÀr fÄr du ett alldeles eget inlÀgg.
 
Jag satt pÄ bussen pÄ vÀg till skolan, och efter ett tag kÀnner jag hur nÄgon kollar pÄ mig.
Tittar dit och dÀr sitter en kille och ler. TyvÀrr inte med ett charmigt leende frÄn himlen. Snarare med ett clown smile frÄn en skrÀckfilm som ger mig rysningar ner till tÄspetsarna. Tittar bort utan att le tillbaka.
Samtidigt kÀner jag att han ÀndÄ fortsÀtter stirra. Tittar dit och han envisas med en flörtig blick. Vill bara kliva upp, sÀtta mig i hans knÀ och spy. Men det gjorde jag ju sÄ klart inte.
IstÀllet tar jag upp toarullen jag har i min vÀska, drar av en bit och börjar grÀva med den i nÀsan. Sen sneglar jag mot hans hÄll igen och dÄ tittar han Ät ett helt annat hÄll, med handen för munnen. Han sÄg nÀstan lite rÀdd ut, HAHA. Efter det sÄ kollade han aldrig Ät mitt hÄll igen! WIN!
Ibland mÄste man vÄga stÄ upp för sig sjÀlv Àn nu hur man vÀljer att göra. SÄ grÀva sexigt i nÀsan Àr ett fungerande alternativ för er som rÄkar ut för envÀgsraggning.
 
 
 
 
Jag kan inte riktigt beskriva kÀnslan, men den Àr lite svÀvande.
Som i en kÀrleksfilm fast utan hÄngel och krÄngel. SÄna kÀnslor ger mig ÀndÄ bara panik.
HÀr finns bara jag och rofylldheten. Att vara ett med sig sjÀlv Àr det viktigaste för mig, Àven om det inte alltid Àr sÄ lÀtt.
 
Fick en perfekt nattsömn, inte i timmar utan i djup. Vaknade lite innan nio och kÀnde mig sÄ dÀr pigg pÄ en gÄng.
Hoppade i duschen och tog en superlÄng och skön dusch med spotifys lista som de rekommenderat till mig.
Sparade typ varenda lÄt. RÀtt hÀftigt att dom kan hitta ut de lÄtar som passar mig trots att jag lyssnar pÄ sÄ mÄnga olika sorts genrer.
Sen myste jag in mig i min mjuka morgonrock och gjorde té. SÄ nu ligger jag hÀr i sÀngen pÄ min spikmatta, lyssnar pÄ musik som ger mig rysningar och smuttar pÄ lite mangoté med honung.
Är sĂ„ sjukt avslappnad nu att jag typ glömde bort vad jag höll pĂ„ att skriva.
 
Ah jag hoppas att resten av denna dag kan ge mig detta fina lugn inombords.
 
 
 
 
 
Idag var det dop för min vackra lilla systerdotter. SÄ mysigt och rosa var det verkligen!
Trots min förkylning sÄ sjöng jag "det vackraste" pÄ dopet och det gick bra.
Nu Ă€r vi pĂ„ vĂ€g hem och ska tagga om till party ikvĂ€ll. Det Ă€r ju nĂ€mligen STORHELG i vilhelmina ;) Hoppas man fĂ„r Ă„teruppleva sin galna ungdom igen dĂ„. 

TyvÀrr sÄ missade jag idag, bÄde att gÄ som modell pÄ Fashion week i Är och Àven den omtalade finsittningen. Men en revansch i större form komma skall.
Till alla mina kĂ€ra vĂ€nner som ska pĂ„ finsittningen ikvĂ€ll hemma i stan, kör gĂ€rnet Ă„t mig ocksĂ„ och ha sĂ„ jĂ€kla kul! Är avis!

Liten och sliten men ÀndÄ Eliten, som jag sa i högstadiet.

Tja, idag trÀffade jag Roar för första gÄngen, och han tog mig minst sagt med storm. Det som roar mig Àr att du blÄser mig under kjolen, fÄr mina ben att darra nÀr du lyfter mig. Du hjÀlper mig att ta mig framÄt nÀr vi i alla fall Àr överens om vilket hÄll.
Men det som oroar mig Àr att du Àr dum mot andra, kastar ner mÀnniskors cyklar och petar ner trÀd över bilvÀgar. Bara slÀnga ner saker och lÄta de ligga. Det Àr fan inte sÄ man fÄr ett ligg om du tror det! KÀnns som att vÄran dragningskraft Àr som i en stark orkan, vi bara snurrar runt utan att hitta en balans. KÀnner att vi mÄste fÄ lite bÀttre kontroll över situationen, sÄ hÀr kan vi ju inte hÄlla pÄ!
 
 
 - Åh, helvĂ©te!
 
Min natt var helt underbar, tills min hals och lungor ville plÄga mig. Vaknade halv 7 pÄ morgonen av en hostattack som ville att jag skulle lida levandes vaken. Efter det sÄ gick det inte somna om sÄ var bara att krypa in i morgonrocken och göra kaffe. Sen hade vi en förelÀsning kl 10, om minnet, vilket Àr det enda jag minns. "Det enda jag vet om nÄnting, Àr att jag inte vet nÄnting" - Petter.
Var typ hyperaktiv pÄ kaffe. 
Sen drog jag tappert nog ner till stan med PÀr, vi kollade lite grejer till helgen bland annat och nu jÀvlar.
Woho, nu köpte jag Àntligen en router! Gick pÄ en minut att koppla in och fÄ ut Wi-fi till alla mina smÄ Àlsklingar. SÄ det firar jag med LAN-party med mobil, surfplatta och dator. 
Nu kom skriet fram i spegeln (Jag som gÀspar). SÄ det betyder nog att det Àr dags för en powernupp. 
Sen ska jag packa för i helgen Àr det villis som gÀller. TrÀffa familjen, dop för systerdottern och trÀffa bÀsta vÀnnen!
SÄ nu ska jag tagga till kvÀllens karaoke pÄ Lokal, har lovat att sjunga Carola - FrÀmling. SkÀmt och sido. Fast skulle vara kul at sprÀcka högtalarna och allas öron med min krÄkhals just nu.