AlltsÄ allvarligt. LÀgg av. LÀgg ner. Eller Ätminstone hjÀlp mig förstÄ.
Vet att mÄnga utsÀtts för dessa bilder, helt oberoende och oprovicerat. 
Ja, jag har en öppen snapchat. MÄnga frÄgar mig varför jag har det. Jag har det för att jag tycker att vem som helst kan fÄ lÀgga till mig. Jag skulle aldrig lÀgga ut nÄgot som jag inte skulle kunna stÄ för eller som jag skulle vilja dölja för specifika mÀnniskor. Det jag delar pÄ min story Àr inget hemligt. Finns det nÄgot jag inte vill att nÄgon annan ska se sÄ skickar man ju bara den bilden privat till den personen om det skulle vara sÄ.
Men det betyder ju absolut inte att jag Àr "öppen" för att vilja ta emot bilder pÄ könsorgan. Bara sÄ dÀr frÄn ingenstans. FÄr jag skylla mig sjÀlv för att jag har en öppen för det? För jag vet att mÄnga tÀnker sÄ. Klart att jag Àr beredd pÄ att de kan komma men jag tycker absolut inte det Àr okej. Det Àr vÀldigt trÄkigt om man ska behöva ha privata konton just för denna sortens typer. Ingen mot sin vilja ska behöva se sÄnt! Det Àr vad jag tycker i alla fall.
 
Vad vill man med det hÀr? 
Ska jag skicka en bild pÄ min muttilur? Och sÀga, hej din fula lilla gubbe, nu blev jag riktigt sugen pÄ en site seeing med din rullator. 
NEJ, jag tÀnder inte pÄ det nÄgonstans! Varför verkar ni som gör detta göra det? Vad vill ni ha för reaktion? RÀcker det inte med eran egen erektion. Jag vill inte ta del av den om jag inte medvetet Àr en orsak till den frÄn början.
 
Har jag en frivillig snopp hÀr som vill förklara för mig?
Med snopp sÄ menar jag ju förstÄs en person med det könsorganet, men man brukar ju sÀga att vissa tÀnker med den istÀllet. SÄ finns det en eller flera snoppar som lÀser det hÀr sÄ skriv gÀrna en kommentar, och sjÀlvklart kan du vara anonym! Jag kommer inte hÀnga ut nÄgon för de svar jag fÄr men jag vill bara veta vad hur ni tÀnker, för jag förstÄr inte men jag vil gÀrna göra det! 
 
 
 Jaha, dÄ var man hÀr igen, i sÀngen, med en pizza och mat i halva ansiktet.
Ja, jag trÀnar lite lagom nÀr jag kÀnner för det, samtidigt som jag Àter vad jag vill nÀr jag kÀnner för det.
Om det blir plus, minus, noll, sÄ fine! Jag mÄr vÀldigt bra av att göra bÄda dessa saker nÀr jag vill göra dom.

Hade ju tydligen ett sÄnt dÀr nyÄrslöfte, att Àta mindre i sÀngen... Mest för att de Àr sÄ jobbigt med smulor i sÀngen. Man vaknar upp och tror att man vaknat upp i Fredde och Mickans hus i Solsidan, full med vÀgglöss. 
Men tÀnker absolut inte SLUTA med det för dÄ skulle jag bara mÄ sÀmre. Samma sak som att jag skulle mÄ skit av att ha "börja trÀna, bli body builderfit till sommaren" som nyÄrslöfte. Behöva ha ursÀkter till varför man inte kan eller VILL trÀna. Fan sÄ jobbigt. För det kommer komma dagar, ja DAGAR, dÄ man kanske varken kÀnner ork eller lust. DÄ vill jag inte behöva ens beklaga för mig sjÀlv och kÀnna Ängest över varför jag inte kan trÀna idag. Ska man trÀna sÄ Àr det klart att det Àr bra att ha lite struktur men kanske inte sÄ att det blir till ett tvÄng. Tror det Àr viktigt att hitta ett tempo som passar en sjÀlv och som ger balans med det övriga man har i vardagen. För mig ska det vara kul och vara nÄt jag ÀndÄ kan se fram emot, och jag tycker ju det Àr riktigt kul för det mesta och jag mÄr bra av det sÄ det Àr min motivation till att göra det. Riktigt kul nu nÀr man har goda vÀnner att trÀna med! Sen sÄ har man ju mindre motivation till att göra saker olika dagar som med precis allt annat.
 
Jag har lÀst och pluggat ikvÀll, som en tok, för att denna kurs vi har Àr helt tokig. Den Àr intressant och givande men ocksÄ vÀldigt energi- och tidtagande. Tog mig en liten powernap och blev vÀckt pÄ telefon.
Det roliga var ju att killen bÀstÀmt sig för att spela fallout precis nÀr han ringer till mig och sedan ha mig kvar i telefonen. Det slutade med att vi bÄda typ satt och prata var för sig om tvÄ helt olika saker. 
Han satt och pratade med sin kamrat i spelet och med alla zombies som kom. SjÀlv lÄg jag pÄ golvet och föll in i djupa tankar kring min taklampa, nÀmnde lite smÄsaker men fick inte mycket respons.
DÄ blev jag sugen pÄ CS, har ju köpt cs go. SÄ tror jag ska starta det nu, tÀnda ljus, ringa honom, slÄ pÄ högtalaren och gorma och ha mig som fan. Skrika som en p12a och dö hela tiden, för att hÀrma honom pÄ bÀsta sÀtt. Skillnaden Àr ju att jag dör med flit. Annars kan jag bara vara mig sjÀlv = Queen. Kanske man startar upp en runda mot botar som jag ska döpa efter honom. Sen ska det slaktas, det Àr vad jag kallar romantik!