DET LUKTAR DRÖMKVINNA...?

2kommentarer

Excuse my Sexiness

AlltsÄ, vad fan hÄller jag pÄ med!?
Jag har blivit utsatt för ett vÀldigt hemskt intrÄng i mitt privatliv.
DÀr jag lÀgger min tyngd dagligen, dÀr luktar det inte bra. Det luktar rent av för jÀvligt, för att jag har blivit utsatt för svettskunken i mina skor. Den kÀnner nog dem flesta igen och fruktar. Jag kom fram till att det hela började nÀr jag anvÀnde skorna utan strumpor, och nu spelar de ingen roll om jag har strumpor eller inte. För vad jag Àn nu stoppar i skorna sÄ luktar de sÄ dÀr skunkigt. :'(

I morse nÀr jag ska dra till skolan sÄ tÀnkte jag ÀndÄ ta dom skorna för jag tÀnkte ju inte ta av dom nÄgon gÄng under skolan sÄ dÄ skulle det vÀl inte vara nÄn fara.
Jag börjar stoppa ner ena foten och kÀnner hur mjöligt det Àr i skon, och inser i samma stund att jag försökte med ett experiment tidigare. Ett experiment för att fÄ bort doften vill sÀga. Jag hade proppat skon full med tvÀttmedel... Det luktade dock lite bÀttre men inte tillrÀckligt mycket bÀttre. HÀller ÀndÄ ut tvÀttmedlet och sprutar i lite parfym, sen skyndar jag mig i vÀg. Under dagen kÀnner jag hur fötterna blir lite varma och det kÀnns som att tvÀttmedlet som blivit kvar börjar skumma sig i skon. xD Nu var det ju inte sÄ farligt men det kÀndes typ som ett skumdisco i mina skor!

SÄ om nÄgon har nÄgra bra tips pÄ vad jag kan göra Ät detta utan at behöva slÀnga skorna sÄ tar jag gÀrna emot! 

Sen sÄ har jag haft vÀldigt kÀnslofyllda dagar nu, med mitt kvinnliga jag.
NÀr man typ börjar grina nÀr lÀraren hÄller förelÀsning, för att man lever sig in i varje mening sÄ djupt. dÄ vet man att man Àr i sin hormonella obalans.


Som sagt, excuse maah fakkin sÀxyness. Bara att ringa mig, baby!

 

2 kommentarer

Maria

08 Sep 2015 20:49

Du kan stĂ€lla ner en liten skĂ„l,eller litet glas,ja vad som helst som ryms i skon och sĂ„ hĂ€ller du i lite Ă€ttiktsprit som du kan köpa pĂ„ en vanlig mataffĂ€r,sen lĂ„ter du det stĂ„ över natten för Ă€ttikan drar Ă„t sig den dĂ„liga lukten och jag har testat det sjĂ€lv och det fungerar 😊 sen ska det finnas nĂ„tt mer man kan göra för att fĂ„ bort lukten ur skor,men Ă€ttika Ă€r nog det billigaste alternativet.

Svar: Tusen tack, Maria! Det ska jag absolut testa. :)
Mathilda

BrĂŒno

08 Sep 2015 21:08

Köp doftbollar pÄ stadium som du sen stoppar i skorna! De ska ta bort dÄlig odör. Finns Àven ett slags pulver som man hÀller ut i skon (blir inget skumdisco med detta pulver!) över natten och sen hÀller ut frÄn skon pÄ morgonen. Kommer inte ihÄg vad det heter men det gÄr nog att hitta pÄ nÄn butik som sÀljer skor :)

Svar: Ah men grymt! Ska testa med det om inte Àttiksprit fungerar. Tack sÄ mycket :)
Mathilda

Kommentera

Publiceras ej