Blivande lÀrare borde gÄ om mellanstadiet först

0kommentarer

 
 
LĂ„Ă„Ă„Ă„Ă„ng dag!
Sov sÀmst i natt, om jag ens sov vill sÀga. KÀndes mer som att jag halvsov samtidigt som jag halvdrömde.
Ville typ slÀnga mobilen och mig sjÀlv i vÀggen nÀr larmet gick igÄng. Men jag tog mig upp och stod och gnuggade mitt ansikte i spegeln i seriöst en kvart, för att vakna till. AlltsÄ jag hade inte fejset mot spegeln.
Satt och slurpa lite mango-yoghurt, klarar inte av sÄ mycket mer direkt pÄ morgonen. Sen gick jag pÄ jobbet.
Lektionen börjar med att jag Àr vÀldigt yr och illamÄende. Till slut mÄste jag stÀlla mig mot en bÀnk för att behÄlla balansen. Pulsen blir riktigt hÄrd, sÄ hÄrd att det gör ont i bröstet. Sen kÀnner jag hur fokusen börjar glida ivÀg och benen svaja. Skyndar mig ut ur klassrumet och sÀtter mig pÄ bÀnken utanför. Svettas som en smörstekt gris.
Som tur hinner jag vila nÄgon minut innan eleverna kommer ut och delar upp sig i olika arbetsrum.
Sen sitter jag bara och lyssnar pÄ nÀr dem lÀste och hann vila upp mig. Det Àr fan otÀckt ÀndÄ!
Tur att jag lyssnade pĂ„ kroppen nĂ€r den inte orkade, annars hade det nog blivit en onödigt stor scen framför barnen om jag svimmat. Men dĂ€r blev man sjĂ€lv Ă€n en gĂ„ng pĂ„mind om hur viktigt det Ă€r med lagom sömn och rejĂ€l frukost. Även om man inte alltid kan styra det.
 
I alla fall sÄ har jag agerat IdrottslÀrarinna idag Ät ett galet gÀng smÄ kids. Dom var fan överallt, inklusive vÀggen.
En sÄn klass Àr andledningen till varför man blir bitter xD.
Var skönt att fÄ en liten rast efter det passet, och sen se film och lÀra mig SO, eller var de NO? HAHA.
AlltsÄ det Àr fan skamligt ÀndÄ, jag kÀnde mig helt lost nÀr lÀraren frÄgade barnen om ekvatorn och kordinater och shit. Vart var jag i skolan? PÄ helt andra kordinater kan jag sÀga!
SkÀmdes ju att dom kunde mer om mig om det. Och var det nÄgon frÄga jag visste sÄ ville jag typ ocksÄ rÀcka upp handen och skryta om att jag kunde. KÀnde mig typ som vÀrsta Einstein för att jag visste vilket hÄll en breddgrad gÄr Ät, hahahha! Det Àr vÄgrÀtt va...?
 
Sen sÄ var jag pÄ fritids klubben igen och idag var det lika lugnt. StÀmde gitarren igen, satt och spela spel med barnen. Lyssnade pÄ nÀr dom spelade lÄtar pÄ spotify. Vilket vill sÀga lÄtar som "Du swipa höger" och "Shots & squats". JA, vi snackar om 10-11 Äringar som lyssnar pÄ sÄdan musik. Vet dom ens vad tinder Àr liksom? Haha jag höll mig för skratt. Och en kille fastnade vid datorn framför Shots & squats albumbild. Ni som sett den vet vad jag snackar om.
 

Kommentera

Publiceras ej