FOOTBALL SUCKER

1kommentarer

 
 
Hörde om matchen alla girls and boys. Förstår er frustration och nergång så därför vill jag berätta om min fotbollskarriär och dela med mig av ett rätt roligt klipp och lite bilder.

Ja, min fotbolsskarriär började när vi gick i 1:an, då var man alltså 7-8 år gammal.
Jag och många andra av mina vänner gick på fotbollsskola. Det var inget som egentligen intresserade mig så där jättemycket, men jag gjorde det för att hänga med kompisarna.
Jag tyckte inte om att nicka bollen, det var riktigt otäckt, och när jag försökte kicka den på knät fick jag den i ansiktet.
Min karriär var dock inte så lång men jag har faktiskt gjort ett mål i mitt liv. Mitt första och sista, för det var nämligen ett självmål jag gjorde. Det lever jag med än i dag, skrattar och skäms lite på samma gång. Det var så det slutade i alla fall. Som tur hade jag en förstående bästa kompis då också, så vi gick ut i skogen och deppade, drog upp rötter och så. 
Ingen utav oss är några sportproffs idag och jag måste erkänna att jag hellre springer bort och gömmer mig för bollar idag. Ni får skratta eller tycka synd om mig, vilket som men det bjuder jag på.

 
 
 
 
 

1 kommentarer

Klackspecialisten

09 Sep 2015 03:30

Jag måste säga att dina bloggar är riktigt roliga att läsa ! Själv så hade jag kanske lite längre fotbollskarriär än dig , men i mitt fall sprang jag nästan jämt offside. ( du vet va det är va ? 😳) men med tiden när jag spelade så blev jag rätt duktig på att klacka bollen ... Men jag tycker att det är coolt att ni drog rötter i skogen istället, något som jag borde gjort med 😂

Kommentera

Publiceras ej