Livet är bra underbart ändå. Speciellt såna stunder när man får sig själv att skratta och le.
Jag jobbar på välmående för när jag har det i balans så vet jag att det inte kan kännas så mycket bättre. Eller att så små bra saker kan kännas så bra och jobbigare grejer kan kännas så onödiga.

Startade dagen med att vakna ur en perfekt sömn och det första jag gör när jag öppnar ögonen är att se mitt egna huvud sticka upp på kudden. Såg så roligt ut att jag började le mot mig själv och självklart log spegelbilden tillbaka. Gossade in mig i min lurviga morgonrock och gjorde kaffe. La mig i sängen igen och gick igenom lite plugg inför tentan. Hela tiden hade jag i huvudet att jag skulle vara lugn och avslappnad. Alltså inte stressa upp mig och göra tusen olika saker som jag har en tendens att göra.
 
I bakgrunden lyssnade jag på en samma låt som jag hade somnat till på natten eftersom den gjorde mig lugn och avslappnad. Lyssnade även på den på vägen till Tentan för att kunna behålla den lugna energi jag haft sedan jag somnade in och vaknade upp. Jag har varit så lätt i kroppen idag att jag inte riktigt förstår vad det är som händer
Att det faktiskt kan kännas och vara så här? Jag önskar att jag kunde dela med mig av denna känsla till er andra för det är verkligen ett stadie man måste få uppleva och lära sig behålla. Det enda jag kan göra är att sprida min glädje och lägga positiv energi till den omgivning jag möter.
 
 Jag var väl medveten om de delar jag förstått och lärt mig och de delar jag inte alls fått grepp om så det jag kunde skriva respektive var tvungen att gissa på eller skippa. Så jag har känt lugnet inom mig oavsett. Inget att stressa upp sig på och jag mår riktigt bra trots att jag inte nailade hela provet. Nu vet jag vad jag ska fokusera på att lära mig till kommande omtenta om det nu blir en sådan.
 
Hoppas att alla ni som gjorde tentan idag är stolta över er själva och hur ni har kämpat och äntligen fått visa vad det är ni kämpat med. Nu är den värsta delen över i alla fall.
 
Nu ska jag fortsätta min fantastiska dag med att dra iväg och hänga med en av mina favoriter!
Kram på er!
 
 
 
 
 
Ska väl inte sticka det under stolen att jag har tinder, för det har vi väl alla, mer eller mindre. Är inte alls aktiv då jag inte helt hundra fattar grejen med det. Men det har ju kommit nåt nytt som heter "superlike" tydligen så skulle gå in och försöka förstå mig på det och då märker jag något fruktansvärt!
VEM fasiken har varit inne på min tinder och matchat sönder på allt med överflödig skäggtillväxt och vackra dubbla dubbelhakor? Har seriöst typ minst 100 nya matchningar. Alla dom måste jag dessutom sitta och ta bort nu en och en. Har suttit i en timma nu och panikrensat, har dock massa kvar. ALLTSÅ Hahaha jag tror jag dör av lite här borta!!! SÄG VEM FAN ÄR DET FÖR NU ÄR DET KRIG?! 😂😂😂😭😭
 
 
 
 
 
Fick denna kommentaren alldeles nyss...
Haha, ja tack så mycket för "komplimangen". Är det nu jag ska svara att jag gillar köttbullar och IKEA också?
Får mig att tänka på serien "Full frys" när Edvin hälsar på, på sjukhuset och doktorerna är kineser. Tror jag måste ta och se om den serien faktiskt. Den är ju helt fantastisk!
 
Kinesscenen, 2:06. Observera Msn-ljudet också, fick en speciell flashbacks-känsla när jag hörde det! Saknar msn faktiskt.
 
Fattar inte riktigt men idag drar jag till Stockholm igen för mer festligheter. Denna gång blir det Red carpet party i spegelsalen på Grand Hôtel. 🙈 I sällskapet har jag så klart Fredrik sen sofia, Armand och några som jag faktiskt inte träffat tidigare. Kommer bli riktigt häftigt det här! 

Ligger i sägnen fortfarande nu, vaknade strax efter åtta av perfekt mycket sömn. Välbehövligt!
När jag ska lägga mig till vänster så krockar jag in någon, vad jag först tror. Sen så visade sig att det bara var gitarren. När jag stötte i den så fick jag strängtopparna rakt mot armen och hojtade "AJ *censur kvinnligt könsorgan*. Så det var ju trevligt, att det är det första orden man klämt ut sig idag. Blir bättre, ska gå till spegeln ocu dra lite pepprap som vi fick göra på lektionen igår. Våran rap gick ju så här: Vi är modiga och snabba, mumsfillibabba... 😂 Skulle kunna tillägga vi är starka och smarta, lever livet utan karta, party party parta! 

Nä nu bultar hjärtat för en kaffe och magen viker sig av lycka för lite supergröt med färska hallon 😍 Så ska mysa mig iväg i morgonrocken nu och bara njuta av att jag är jag och att än hur grå en höstdag är så kan man smälta den med ett rent hjärta och ett varmt leende. Tänk på det ni också idag! Ett dagligt mål jag faktiskt har är att ge ett leende till minst en person jag inte känner. Oftast blir man bemött med ett varmt leende tillbaka och jag lovar det kan sprida sig långt mellan olika människor under dagens gång! 😊✌

Idag var vi och lyssnade på Jens Lapidius.
Det var nog mångas vårtgårdar som var hårda i ljusgården. 
Han hade dessutom så behaglig röst att jag tog mig en liten powernap, vilket tydligen han la märke till och hade stirrat på mig för att verkligen se "sover hon?😮". 
Det var lite pinsamt ja, så avstod att gå fram och prata med honom efteråt som jag gärna annars hade gjort annars. 🙈

Sitter på föreläsning. Vet inte riktig vad det är som händer dock. Det börjar med att läraren kommer försent, sen inleder hela föreläsningen med att säga att han inte tänker snacka om onödigt fakta typ. Sen börjar han babbla och rabbla om sig själv endast. My dream guy ♡
Passade på att gå och leta en toalett, där jag satt och filosoferade och testade hur sakta man kunde få strålen när man kissade. 
Det var faktiskt lite obehagligt när den avbröts en gång. Annars hade jag ganska roligt. Bara så att ni vet liksom.
Nu har han pratat på i 45 minuter och 90% är typ om honom själv och 10% är bara logiska grejer som man redan fattat. 
Men ska ändå ge honom en kram i slutet och sen springa iväg. 

 
Haha, vilken dag! Skrattet som jag inleder detta inlägg med säger allt om denna dag.
Har varit på skolan sen åtta i morse men idag hade jag så sjukt roligt med några klasskopisar.
Tycker då jag i alla fall, och resten av högen hörde jag nog allt skratta till mer eller mindre.
Tror vi var väldigt trötta och skapligt less så då blev det mesta så tokigt.
Älskar dagar som dessa då man bara får skratta av sig. Såna dagar har jag verkligen saknat efter jag gick ut gymnasiet och som i mina önskningar så fick jag uppleva det igen och förhoppningsvis i 3 år till. :)
 
Den peppen tog jag med mig hem och körde lite hemmagym. Har börjat komma igång smått sen en vecka sen typ haha, men det är ju en början i alla fall. Sen så vet jag inte om jag ska ha lite dåligt samvete just nu.
Känner mig typ smygstygg just nu, gör typ allt man inte får/borde göra. Det vill säga lyssna på Günther och käkar pizza i sängen liggandes, efter träning. Sånt man bara får göra när man är vuxen, bor själv och får bestämma själv.
 
Mmmh, My pizza song
You tease me,
oh please me,
I want you to be in my mouth,
come near me, don't fear me,
I just can't get enough of youre slice.
 
INTE TJOCK
 
 
Nu har jag gjort min första praktik-vecka och det gör typ ont i hjärtat att veta att jag inte kommer gå dit på måndag igen. Att det kommer gå ett bra tag innan jag får se dem igen, om ens alls.😢
Jag har varit på ett så mysigt ställe och hunnit lära känna barnen rätt bra på så kort tid. När jag skulle gå igår och hade sagt Hejdå till alla barn så ropade några, "gå inte, gå inte". Gissa om nån fick separationsångest. Jag alltså. 😔😂

Men man får tänka positivt och säga att jag valt helt rätt yrke att utbilda mig i. Jag känner att jag verkligen hör hemma i denna miljö. Barnen ger mig så mycket kärlek och energi samtidigt som jag kan medföra en bra och trygg start de första åren i deras liv.

Nu är det bara att tagga om till plugg igen.
Har varit skönt med lite variation från studierna och lite miljöombyte när jag var i Stockholm så nu är batterierna laddade igen.

Helgen spenderas med min alldeles egna Dalton Jackson, det ni tjejer, och killar för den delen. 😂
 
 
Alltså fan vad klumpig man har gått och blivit.
Igår slog jag huvudet tre gånger. Två gånger i handfatet och en gång i lampfan. Ni kanske undrar vad fan jag gjorde med huvudet så nära handfatet. Jo, jag slängde skräp i papperskorgen och tappade en grej under.  
Sen i morse stängde jag kylskåpsdörren mitt i mitt nyvakna face så att näsan blev ett dörrstopp.
Som tur klarade sig den väldigt bra. Men man känner ju sig så jäkla dum. Speciellt när man slår i huvudet, det är som att det ekar DUMHUVE DumHuve dumhuve... 
Vad ska hända härnäst?
 
Sen så hände en grej för nån vecka sen, flög ut genom dörren och ut i ett hav av cyklar. Den historien kan jag berätta en annan gång, ska gå och gömma mig under kudden nu, eller kanske under handfatet...
 
 
Säger bara en sak, TAGGA STOCKHOLM I HELGEN!!!
Fan vad jag har saknat er, speciellt min klackspecialist Fredde. Here I come efter skolan i morgon. <3
 
 
 
 
 
 
Kär i en kändis
Igår var jag och Pär och lyssnade på The tallest man on earth, på Idun.
Krille, vilken man du är i verkligheten också. Sjukt fin och ännu mer mäktig på scen. Alla långa människor fick mig att känna mig så liten och kort. Tills hans uppträdande började. Det var helt trollbindande och jag bara var där liksom, i hans texter och tabulatur. Det var som att jag svävade på ljudvågorna och smälte in i alla nyanser från scenljuset. Nä, jag hann inte röka på under tiden. Stunder som dessa behöver man inte använda sig av något olagligt för att tappa kontrollen åt något magiskt. Det var så otroligt mysigt att få vara ett med stämningen, och att vardagen bara gled iväg som mörka moln och fram trädde en stjärnklar himmel, vi var stjärnorna och han var den förtrollande månen. Ah, okej nu börjar undra själv om jag är hög. Kan vara huvudvärken från vätskebristen, vi skyller på det.
 
Det värsta blev det bästa
Det värsta var att jag inte trodde att jag skulle få höra min favoritlåt från hans andra platta.
Han spelade mest musik från hans senaste platta, så det var inget väntat.
I slutet när han spelade klart, så gick dem av scenen. Människor började köra "En gång till" och så kom han in igen, körde "dreamer" från samma platta som min favvolåt, så jag blev lite gladare i alla fall. Sen trodde man ju att det var klart sen efter den låten, men då från ingenstans så börjar han spela MIN LÅT. Jag höll på att börja grina så lycklig jag blev. Stämningen var verkligen stor, och jag tror nog att allas hjärtan blev lite lättare än vanligt. Det fullbordade verkligen kvällen. Kan inte beskriva hur mycket hela kvällen betydde för mig. Det var helt perfekt, i min värld.
 
Här har ni min absoluta favorit med Krille-mannen, den från hans senaste <3
 
 
Till du otroligt trevliga kille som satt på bussen idag. Här får du ett alldeles eget inlägg.
 
Jag satt på bussen på väg till skolan, och efter ett tag känner jag hur någon kollar på mig.
Tittar dit och där sitter en kille och ler. Tyvärr inte med ett charmigt leende från himlen. Snarare med ett clown smile från en skräckfilm som ger mig rysningar ner till tåspetsarna. Tittar bort utan att le tillbaka.
Samtidigt käner jag att han ändå fortsätter stirra. Tittar dit och han envisas med en flörtig blick. Vill bara kliva upp, sätta mig i hans knä och spy. Men det gjorde jag ju så klart inte.
Istället tar jag upp toarullen jag har i min väska, drar av en bit och börjar gräva med den i näsan. Sen sneglar jag mot hans håll igen och då tittar han åt ett helt annat håll, med handen för munnen. Han såg nästan lite rädd ut, HAHA. Efter det så kollade han aldrig åt mitt håll igen! WIN!
Ibland måste man våga stå upp för sig själv än nu hur man väljer att göra. Så gräva sexigt i näsan är ett fungerande alternativ för er som råkar ut för envägsraggning.
 
 
 
 
Jag kan inte riktigt beskriva känslan, men den är lite svävande.
Som i en kärleksfilm fast utan hångel och krångel. Såna känslor ger mig ändå bara panik.
Här finns bara jag och rofylldheten. Att vara ett med sig själv är det viktigaste för mig, även om det inte alltid är så lätt.
 
Fick en perfekt nattsömn, inte i timmar utan i djup. Vaknade lite innan nio och kände mig så där pigg på en gång.
Hoppade i duschen och tog en superlång och skön dusch med spotifys lista som de rekommenderat till mig.
Sparade typ varenda låt. Rätt häftigt att dom kan hitta ut de låtar som passar mig trots att jag lyssnar på så många olika sorts genrer.
Sen myste jag in mig i min mjuka morgonrock och gjorde té. Så nu ligger jag här i sängen på min spikmatta, lyssnar på musik som ger mig rysningar och smuttar på lite mangoté med honung.
Är så sjukt avslappnad nu att jag typ glömde bort vad jag höll på att skriva.
 
Ah jag hoppas att resten av denna dag kan ge mig detta fina lugn inombords.
 
 
 
 
 
Idag var det dop för min vackra lilla systerdotter. Så mysigt och rosa var det verkligen!
Trots min förkylning så sjöng jag "det vackraste" på dopet och det gick bra.
Nu är vi på väg hem och ska tagga om till party ikväll. Det är ju nämligen STORHELG i vilhelmina ;) Hoppas man får återuppleva sin galna ungdom igen då. 

Tyvärr så missade jag idag, både att gå som modell på Fashion week i år och även den omtalade finsittningen. Men en revansch i större form komma skall.
Till alla mina kära vänner som ska på finsittningen ikväll hemma i stan, kör gärnet åt mig också och ha så jäkla kul! Är avis!

Liten och sliten men ändå Eliten, som jag sa i högstadiet.

Tja, idag träffade jag Roar för första gången, och han tog mig minst sagt med storm. Det som roar mig är att du blåser mig under kjolen, får mina ben att darra när du lyfter mig. Du hjälper mig att ta mig framåt när vi i alla fall är överens om vilket håll.
Men det som oroar mig är att du är dum mot andra, kastar ner människors cyklar och petar ner träd över bilvägar. Bara slänga ner saker och låta de ligga. Det är fan inte så man får ett ligg om du tror det! Känns som att våran dragningskraft är som i en stark orkan, vi bara snurrar runt utan att hitta en balans. Känner att vi måste få lite bättre kontroll över situationen, så här kan vi ju inte hålla på!
 
 
 - Åh, helvéte!
 
Min natt var helt underbar, tills min hals och lungor ville plåga mig. Vaknade halv 7 på morgonen av en hostattack som ville att jag skulle lida levandes vaken. Efter det så gick det inte somna om så var bara att krypa in i morgonrocken och göra kaffe. Sen hade vi en föreläsning kl 10, om minnet, vilket är det enda jag minns. "Det enda jag vet om nånting, är att jag inte vet nånting" - Petter.
Var typ hyperaktiv på kaffe. 
Sen drog jag tappert nog ner till stan med Pär, vi kollade lite grejer till helgen bland annat och nu jävlar.
Woho, nu köpte jag äntligen en router! Gick på en minut att koppla in och få ut Wi-fi till alla mina små älsklingar. Så det firar jag med LAN-party med mobil, surfplatta och dator. 
Nu kom skriet fram i spegeln (Jag som gäspar). Så det betyder nog att det är dags för en powernupp. 
Sen ska jag packa för i helgen är det villis som gäller. Träffa familjen, dop för systerdottern och träffa bästa vännen!
Så nu ska jag tagga till kvällens karaoke på Lokal, har lovat att sjunga Carola - Främling. Skämt och sido. Fast skulle vara kul at spräcka högtalarna och allas öron med min kråkhals just nu.