Alltså allvarligt. Lägg av. Lägg ner. Eller åtminstone hjälp mig förstå.
Vet att många utsätts för dessa bilder, helt oberoende och oprovicerat. 
Ja, jag har en öppen snapchat. Många frågar mig varför jag har det. Jag har det för att jag tycker att vem som helst kan få lägga till mig. Jag skulle aldrig lägga ut något som jag inte skulle kunna stå för eller som jag skulle vilja dölja för specifika människor. Det jag delar på min story är inget hemligt. Finns det något jag inte vill att någon annan ska se så skickar man ju bara den bilden privat till den personen om det skulle vara så.
Men det betyder ju absolut inte att jag är "öppen" för att vilja ta emot bilder på könsorgan. Bara så där från ingenstans. Får jag skylla mig själv för att jag har en öppen för det? För jag vet att många tänker så. Klart att jag är beredd på att de kan komma men jag tycker absolut inte det är okej. Det är väldigt tråkigt om man ska behöva ha privata konton just för denna sortens typer. Ingen mot sin vilja ska behöva se sånt! Det är vad jag tycker i alla fall.
 
Vad vill man med det här? 
Ska jag skicka en bild på min muttilur? Och säga, hej din fula lilla gubbe, nu blev jag riktigt sugen på en site seeing med din rullator. 
NEJ, jag tänder inte på det någonstans! Varför verkar ni som gör detta göra det? Vad vill ni ha för reaktion? Räcker det inte med eran egen erektion. Jag vill inte ta del av den om jag inte medvetet är en orsak till den från början.
 
Har jag en frivillig snopp här som vill förklara för mig?
Med snopp så menar jag ju förstås en person med det könsorganet, men man brukar ju säga att vissa tänker med den istället. Så finns det en eller flera snoppar som läser det här så skriv gärna en kommentar, och självklart kan du vara anonym! Jag kommer inte hänga ut någon för de svar jag får men jag vill bara veta vad hur ni tänker, för jag förstår inte men jag vil gärna göra det! 
 
 
 Jaha, då var man här igen, i sängen, med en pizza och mat i halva ansiktet.
Ja, jag tränar lite lagom när jag känner för det, samtidigt som jag äter vad jag vill när jag känner för det.
Om det blir plus, minus, noll, så fine! Jag mår väldigt bra av att göra båda dessa saker när jag vill göra dom.

Hade ju tydligen ett sånt där nyårslöfte, att äta mindre i sängen... Mest för att de är så jobbigt med smulor i sängen. Man vaknar upp och tror att man vaknat upp i Fredde och Mickans hus i Solsidan, full med vägglöss. 
Men tänker absolut inte SLUTA med det för då skulle jag bara må sämre. Samma sak som att jag skulle må skit av att ha "börja träna, bli body builderfit till sommaren" som nyårslöfte. Behöva ha ursäkter till varför man inte kan eller VILL träna. Fan så jobbigt. För det kommer komma dagar, ja DAGAR, då man kanske varken känner ork eller lust. Då vill jag inte behöva ens beklaga för mig själv och känna ångest över varför jag inte kan träna idag. Ska man träna så är det klart att det är bra att ha lite struktur men kanske inte så att det blir till ett tvång. Tror det är viktigt att hitta ett tempo som passar en själv och som ger balans med det övriga man har i vardagen. För mig ska det vara kul och vara nåt jag ändå kan se fram emot, och jag tycker ju det är riktigt kul för det mesta och jag mår bra av det så det är min motivation till att göra det. Riktigt kul nu när man har goda vänner att träna med! Sen så har man ju mindre motivation till att göra saker olika dagar som med precis allt annat.
 
Jag har läst och pluggat ikväll, som en tok, för att denna kurs vi har är helt tokig. Den är intressant och givande men också väldigt energi- och tidtagande. Tog mig en liten powernap och blev väckt på telefon.
Det roliga var ju att killen bästämt sig för att spela fallout precis när han ringer till mig och sedan ha mig kvar i telefonen. Det slutade med att vi båda typ satt och prata var för sig om två helt olika saker. 
Han satt och pratade med sin kamrat i spelet och med alla zombies som kom. Själv låg jag på golvet och föll in i djupa tankar kring min taklampa, nämnde lite småsaker men fick inte mycket respons.
Då blev jag sugen på CS, har ju köpt cs go. Så tror jag ska starta det nu, tända ljus, ringa honom, slå på högtalaren och gorma och ha mig som fan. Skrika som en p12a och dö hela tiden, för att härma honom på bästa sätt. Skillnaden är ju att jag dör med flit. Annars kan jag bara vara mig själv = Queen. Kanske man startar upp en runda mot botar som jag ska döpa efter honom. Sen ska det slaktas, det är vad jag kallar romantik!