BÀsta dagarna pÄ lÀnge!

0kommentarer

25-29 November
 
 
 
ONSDAG🎼
Först var jag pÄ skolan en svÀng och sen efter det Äkte jag direkt till Anna.
Vi gick pĂ„ affĂ€ren för att köpa middag. Vi hade tĂ€nkt laga eget men vi kom som inte pĂ„ vad nĂ„n av oss, sĂ„ var nĂ€ra pĂ„ att det skulle bli fĂ€rdig pizza, haha! Sen kom vi pĂ„ att vi var sugna pĂ„ skaljdjur och kom fram till att vi skulle göra en ramen men skaldjur! Det blev supergott och vi fĂ„r faktsikt vara stolta över vĂ„ran fina insatts i köket med det fina resulatet som bevis.😍
Sen sÄ laddade vi upp bordet med chips, dipp, bakelser och godis till Resident evil revelations 2.
Till vÄran stora glÀdje sÄ kunde man spela tvÄ sÄ dÄ var det bara game on!
Det som var roligt var att jag fick karaktĂ€ren som mer ska beskydda och göra saker frĂ„n hĂ„ll vilket Ă€r mer mig dĂ„ jag fĂ„r panik om nĂ„t snuskĂ€ckel kommer för nĂ€ra mig 😂.
SÄ jag assisterade frÄn hÄll och fick springa frÄn zombies och gömma mig tack och lov. Anna dÀr emot fick jaga och döda dom.
Jag skrek faktiskt till en gÄng och det var rÀtt tidigt in pÄ spelet dÄ vi gick i nÄn kloak och jag sa, hade fan blivit rÀdd om de tvÀrkom upp en zombie hÀr! Precis 1 sekund efter jag sa det sÄ gjorde det de, sÄ klart! Jag hoppade till och skrek till med ett konstigt ljud. Ni som hört mig göra ljud nÀr jag inte Àr beredd kan ju ungefÀr gissa hur det lÀt. Inte normalt med andra ord.
 
 
 
TORSDAG
Mamma pĂ„ besök i stan vilket var vĂ€ldigt mysigt och behövligt nĂ€r vi inte ses sĂ„ ofta.❀
Vi gick pĂ„ bio med morbror och hans fru Anna. Vi sĂ„g pĂ„ "Under körsbĂ€rstrĂ€den".😭
Den var sÄ otroligt fin och mysig, man blev verkligen tagen av stunden och sÀttet de filmades pÄ och musiken förmedlade starka kÀnslor utan att det egentligen sas sÄ mycket under filmens gÄng. Gillar man lite lugnare, men mer kÀnslosamma och djupa filmer sÄ rekommenderar jag verkligen denna! Jag var vÀldigt nÀra pÄ att grÄta flera gÄnger, av bÄde lycka och sorg. Man fick sig en extra tankestÀllare om livet och hur viktigt det Àr att ta vara pÄ smÄ stunder dÀr man lÄter sina sinnen leva ut. Att man bara stannar upp och kÀnner sig sjÀlv, omkretsad av en vacker miljö som kan vara lite andlig pÄ nÄt sÀtt nÀr man börjar tÀnka efter. TÀnker lite som i Poccahontas dÀr allt i naturen har en sjÀl, den filmen har jag Àlskat sedan jag var liten och gör fortfarande.
Sen gick jag och mamma och köpte pizza, jag valde min nya favvo, med lufttorkad skinka, chevrĂ©, valnötter och ruccola.😍
 
FREDAG
DĂ„ var jag bara hemma och hade fredagsmys med PĂ€r.
Vi sÄg 5:e Harry Potter-filmen. Jag har ju tydligen missat 5 filmer, slutade se frÄn 3:dje alltsÄ nÀr jag var en snorunge och förmodligen började supa till istÀllet.
Ja, vad ska jag sĂ€ga om den filmen, jag somnade som vanligt.😂
Vet inte hur det gÄr till men jag kan sÀllan överleva en hel film utan en lÄng paus eller en powernap.
Tycker mest synd omstackars PĂ€r, för jag kĂ€nner att jag inte Ă€r det trevligaste sĂ€llskapet, haha förlĂ„t! 🙈
 
 
LÖRDAG
PÄ Lördagen hade vi Äterspark. Gick med Linn och Sofia och det jag egentligen minns rakt av var att jag drack öl och sen tequila, att vi mobbade en dryg och otrevlig björn som egentligen var en apa (tror jag).
Dansade med en snubbe som gjorde piruetter tills jag blev sÄ yr att jag inte visste vart jag var nÄnstans. Sen gick jag och daska tjejerna pÄ rumpan sÄ kom en kille och ville göra likadant. Sen sÄ försvann dom spÄrlöst... Vill inte veta vart det slutade har inte vÄgat frÄga heller nu eller nÀr dom kom tillbaka.
Min kvÀll slutade i alla fall med kebab, tv-spel och prata i telefon.
 
 
SÖNDAG
Idag blev jag bjuden pÄ mysigt adventsfika hos morbror och Anna. Var ritktigt trevligt och fick trÀffa mÄnga frÄn Annas slÀkt. Kul att fika godfika och socialisera med Àldre. Bra kontrast frÄn gÄrdagens studentbus.
 
SÄ vad gör jag nu, spelar tv-spel och Àter chips och dipp. Samtidigt som nÄgon nerv i vÀnsta rövhalvan inte verkat kunna slÀppa dansgolvet pÄ krogen, för de rycker och skakar till emellanÄt... Ja.. jag bara njuter och mÄr i min sÀng. Laddad för en vecka med hÄrdplugg och sista tentan pÄ denna kurs!
 

Kommentera

Publiceras ej