Studentlivet, here I come, again!

0kommentarer

 
Ja, idag Àr man lite extra glad i hÄgen dÄ det hÀnde grejer.
I morse sÄ stod jag i duschen och filosoferade om allt och inget, med baktankarna om en oklar framtid.
Hur det skulle bli med skolan, om jag fortfarande kunde hoppas pÄ en plats pÄ universitetet. Om jobb, om de skulle bli en del jobb med kidsen. Jag hade den dÀr, ni vet den dÀr Àckliga Ängesten som ligger och gnager i alla vener nÀr det inte gÄr som man hoppats eller nÀr man bara vÀntar pÄ ljusare dagar?
 
Min kompis ropar att jag fÄtt et brev, och jag kÀnner genast klumpen i magen, nej inte Ànnu en rÀkning...
Jag snabbar mig lite extra för att fÄ bort de jobbiga kÀnslorna sÄ fort som möjligt. NÀr jag tar emot brevet fÄr jag en chock. StÄr bara och stirrar pÄ det och försöker fÄ ihop orden "UmeÄ universitet"  tillsammans med mitt namn och texten "antagningsbevis.
Ah, kaos i min redan överkaosade hjÀrna. Jag öppnade och grÀt, för dÀr stod det at jag tagit mig in pÄ förskollÀrarutbildningen.
Skickade mms till mamma och syrran. Mamma ringde upp och hon grÀt typ ocksÄ, sÄ vi snyftade lite och var superglada bÄda tvÄ.
 
Inte nog med detta fantastiska besked sÄ fÄr jag sedan veta att en av mina bÀsta vÀnner i gymnasiet som jag dÄ gick samma klass med, nu ska gÄ i samma klass igen! Haha blir lite vÀl lÄnga meningar hÀr. Men Àr sÄ lyrisk!
Börjar fan pÄ mÄndag. snabba ryck nu alltsÄ!
Ah, nu vet jag till grunden vad jag har framför mig i 3,5 Är. Utan press frÄn hela jÀvla vÀrlden vad jag ska göra med mitt liv. Och arbetsförmedlingen, du kan fara och dingla i en snara.
 
SĂ„ studentlive, here I come!
Det börjar jag fira med en chipspÄse :]
 
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej