HEJ, MAJ! HUR GÅR DET MED VÅREN?

0kommentarer

Längesedan jag skrev, men kul att det blev, av. 
Jag gillar att skriva av mig! Har ju blivit lite bättre med åren på att skriva, sen man fick sig sin första dagbok och skrev om den ena och den adre man var kär i (No slut, aldrig fel att älska :*)  och stavade som en tredjedels avbruten stav på en heltaskig power walk. "Han e skita snyg tyker jag i mårgon ska jag pussa ok kramma han jäte mykket", osv utan att andas. Låter detta bekant? Någon? Shit va pin.

Helgen har varit ett växlande mellan flåsande på balkongen i solen till flåsande med jordsäckar i snöstorm.
Jag och Pär har varit sjukt taggade på att pimpa balkongen sen vi typ flyttade in men vi väntar fortfarande på att våren ska ge godkännande. Våren som vi trodde hade kommit i typ torsdags. Så jag har beställt en jättefin matta som vi ska ha där ute. Vi åkte på Ikea i lördags och köpte utemöbler, belysning och lite krukor till blommorna vi sådde i april som växer och knakar i fönstret. Sen så åkte vi och köpte massa jord på Plantagen idag, till alla blommor här hemma. På vägen hem så påbörjades en snöstorm som vi som tur var slapp undan som värst. Så fick deppa ner mig i soffan med plugg till i morgon. Och allt jag vill är ju att hänga ute på ballen och njuta av solen. Hallå, där ute? Det är MAJ! Dags att vakna vår. Sluta spela s-vår = segstartad vår. 

Det bästa med helgen måste nog vara allt underbart käk. I fredags gjorde vi halloumi fajitas med grönsaker som jag verkligen kan rekomendera, receptet är vegetariskt men vi körde på lite kyckling också. Dock så behövs absolut inget kött märkte vi eftersom det var typ godare utan. 
I Lördags åt vi på Sen street kitchen efter vi duracellat klart på Ikea. Alltid lika gott! :*

Slänger ut receptet till er som vill testa lite fajitas: Fredagsmysmat
 
 
P.s En sak jag inte gjort i helgen är att damma av spegeln... Så nej, det är inte baby krullull som växer i mitt ansikte! Hihi. Funderar på att ställa ut den på balkongen så den får lite gratis tvätt i snöslasket sen förhoppningsvis gratis torkning när vädret har skärpt sig.
 
 

Kommentera

Publiceras ej