JAG VILL INTE HA DIN SNOPP I MITT ANSIKTE

0kommentarer

AlltsÄ allvarligt. LÀgg av. LÀgg ner. Eller Ätminstone hjÀlp mig förstÄ.
Vet att mÄnga utsÀtts för dessa bilder, helt oberoende och oprovicerat. 
Ja, jag har en öppen snapchat. MÄnga frÄgar mig varför jag har det. Jag har det för att jag tycker att vem som helst kan fÄ lÀgga till mig. Jag skulle aldrig lÀgga ut nÄgot som jag inte skulle kunna stÄ för eller som jag skulle vilja dölja för specifika mÀnniskor. Det jag delar pÄ min story Àr inget hemligt. Finns det nÄgot jag inte vill att nÄgon annan ska se sÄ skickar man ju bara den bilden privat till den personen om det skulle vara sÄ.
Men det betyder ju absolut inte att jag Àr "öppen" för att vilja ta emot bilder pÄ könsorgan. Bara sÄ dÀr frÄn ingenstans. FÄr jag skylla mig sjÀlv för att jag har en öppen för det? För jag vet att mÄnga tÀnker sÄ. Klart att jag Àr beredd pÄ att de kan komma men jag tycker absolut inte det Àr okej. Det Àr vÀldigt trÄkigt om man ska behöva ha privata konton just för denna sortens typer. Ingen mot sin vilja ska behöva se sÄnt! Det Àr vad jag tycker i alla fall.
 
Vad vill man med det hÀr? 
Ska jag skicka en bild pÄ min muttilur? Och sÀga, hej din fula lilla gubbe, nu blev jag riktigt sugen pÄ en site seeing med din rullator. 
NEJ, jag tÀnder inte pÄ det nÄgonstans! Varför verkar ni som gör detta göra det? Vad vill ni ha för reaktion? RÀcker det inte med eran egen erektion. Jag vill inte ta del av den om jag inte medvetet Àr en orsak till den frÄn början.
 
Har jag en frivillig snopp hÀr som vill förklara för mig?
Med snopp sÄ menar jag ju förstÄs en person med det könsorganet, men man brukar ju sÀga att vissa tÀnker med den istÀllet. SÄ finns det en eller flera snoppar som lÀser det hÀr sÄ skriv gÀrna en kommentar, och sjÀlvklart kan du vara anonym! Jag kommer inte hÀnga ut nÄgon för de svar jag fÄr men jag vill bara veta vad hur ni tÀnker, för jag förstÄr inte men jag vil gÀrna göra det! 
 
 

Kommentera

Publiceras ej